György
16 °C
24 °C

Tranzit Outlet a Corvinban

2005.02.15. 08:08
Tranzit Outlet nyílik a Corvinban, a vidéki Skála áruházakra alapozva pedig egy kínai csoport középkategóriás ruházati láncot hoz létre - írja a Világgazdaság. A napilap értesülései szerint a Corvin eladása még nem került le a napirendről.
A Tranzit Outlet ruhabolthálózat ma veszi birtokba a Corvin áruház első és második emeletét. Az áruház földszintjén továbbra is működik a Kaiser's szupermarket - áll a Világgazdaság keddi számában.

A Tranzit Outlet főbérlőként üzemelteti a Corvin első és második szintjét, de még tárgyal kereskedőkkel a második emelet mintegy 2000 négyzetméternyi területének bérbeadásáról - írja a napilap. Az ünnepélyes megnyitót március elsejére tervezi az áruház.

Az Imperiál Kft. marketingigazgatója szerint a piacon szükség van a bevásárlóközpontok butikjai, illetve a hipermarketek és a kínai piacok közti ár- és minőségi sávban dolgozó áruházakra.

A Tranzit Outletnek öt üzlete van Budapesten: az Árpád üzletházban, a Deák tér 3. alatt (volt Porsche-szalon), a Rákóczi út 30. alatt (volt Extra áruház), a Sugár Üzletközpontban, valamint a Csepel Plazában.

15%
5999 Ft
5100 Ft
15%
3899 Ft
3315 Ft