Bernadett
0 °C
4 °C

Betépés tízezer méteren

2001.11.27. 14:43
A repülési ágazat váláságát kihasználva egy csődbe ment ausztrál légitársaság négy olcsó gépére feni a fogát a Ministry of Sound, a legendás elektronikus tánczenei kiadó, hogy partijáratokat indíthasson.
Négy gépre tett ajánlatot a Ministry of Sound az Ansett légitársaság felszámolójának - jelentette több ausztrál rádió. A Ministry eredetileg Európában akarta beindítani a magas légkört, de a második legnagyobb ausztrál repülős cég csődje remek alkalmat teremtett arra, hogy bagóért jussanak jó állapotú gépekhez és kiképzett személyzethez.

Következő állomás a világűr
Úristen, a csomagtérben maradt a hitelkártyám és a százdolláros!

A tervek szerint a gépek nagyobb partikba vinnék az utasokat, akik már a fedélzeten elkezdhetnék a lealjasodást. Az első járat a Sydney-Melbourne lesz, amely késő este indul útnak. A fedélzeten DJ-pultokat helyeznek el

Biztonságos beszakítás?

John Anderson közlekedési miniszter szerint a Ministry of Soundnak azokkal a cégekkel is tárgyalnia kell, amelyektől az Ansett a repülőket lízingelte. A politikus nem biztos abban, hogy egy partijárat megfelelhet a szigorú közlekedésbiztonsági előírásoknak. "Jól meg kell gondolni a dolgot. Nem hiszem, hogy hipp-hopp megkapnák az engedélyt" - mondta Anderson. Légügyi Igazgatóságunk szerint ha valaha járt partiban, akkor biztos lenne abban, hogy az engedélyre soha nem ütnek pecsétet.