Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A hitelválság a Playboy nyuszikat sem kíméli

2008.09.26. 18:25
A globális pénzügyi válság következõ áldozatai maguk a Playboy nyuszik lehetnek, mert "gazdájuk" arra kényszerülhet, hogy kirúgja õket.

Hugh Hefnert, a Playboy alapítóját arra figyelmezették a tanácsadói, hogy a globális gazdasági válság miatt vegye vissza sok millió dolláros birodalmának költségeit.

A 83 éves milliárdos üzletembernek azt tanácsolták, hogy Los Angeles-i és New York-i irodáiban váljon meg alkalmazottainak nagy részétõl még a hónap végéig, különben csõdbe megy. Az elbocsátások érzékenyen érinthetik a Playboy-házban lakó modelleket ("Playboy nyuszikat"), akik Hefnerrel együtt laknak.

Az egyik vezetõ szerint a fõnökök már egy ideje tudják, hogy nem mennek jól a milliárdos dolgai. Hefner szóvivõje nem erõsítette meg az elbocsátásokat, hozzátéve: a cégpolitika szerint nem kommentálják az alkalmazottakkal kapcsolatos ügyeket. Az elbocsátások híre azután látott napvilágot, hogy két "nyusziról" kiderült: állítólag megcsalták Hefnert. Egyiküket egy bûvésszel, másikukat pedig egy amerikai focistával hoztak hírbe.