Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

A hitelválság a Playboy nyuszikat sem kíméli

2008.09.26. 18:25
A globális pénzügyi válság következõ áldozatai maguk a Playboy nyuszik lehetnek, mert "gazdájuk" arra kényszerülhet, hogy kirúgja õket.

Hugh Hefnert, a Playboy alapítóját arra figyelmezették a tanácsadói, hogy a globális gazdasági válság miatt vegye vissza sok millió dolláros birodalmának költségeit.

A 83 éves milliárdos üzletembernek azt tanácsolták, hogy Los Angeles-i és New York-i irodáiban váljon meg alkalmazottainak nagy részétõl még a hónap végéig, különben csõdbe megy. Az elbocsátások érzékenyen érinthetik a Playboy-házban lakó modelleket ("Playboy nyuszikat"), akik Hefnerrel együtt laknak.

Az egyik vezetõ szerint a fõnökök már egy ideje tudják, hogy nem mennek jól a milliárdos dolgai. Hefner szóvivõje nem erõsítette meg az elbocsátásokat, hozzátéve: a cégpolitika szerint nem kommentálják az alkalmazottakkal kapcsolatos ügyeket. Az elbocsátások híre azután látott napvilágot, hogy két "nyusziról" kiderült: állítólag megcsalták Hefnert. Egyiküket egy bûvésszel, másikukat pedig egy amerikai focistával hoztak hírbe.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!