Valér
-2 °C
0 °C

Travolta a légi közlekedést népszerűsíti

2002.06.25. 11:04
John Travolta azt tervezi, hogy saját Boeing 707-es repülőgépén tíz országba látogat el a közeljövőben, amivel a légi közlekedést kívánja népszerűsíteni. A tavaly szeptember 11-i terrortámadásokat követően így szeretné pozitív megvilágításba helyezni a repülőutakat - nyilatkozta a táncos lábú amerikai filmszínész.
Travolta az ausztrál Qantas Airways légitársaság szóvivőjeként teszi meg a körutat, amely cég logóját felfestették a színész magánrepülőjére. A Szombat esti láz, a Nicsak, ki beszél? és a
Okosan nézek
Johnny nem fél a repüléstől
Pulp Fiction című filmek sztárja a "Barátság szelleme" elnevezésű körutat beharangozó tájékoztatón pilóta uniformisban jelent meg, és a repülőgép vezetőfülkéjéből integetett.

A színész július elsején indul Los Angeles-ből, ahonnan először Ausztráliába, majd további nyolc országba - többek között Japánba, Németországba, Olaszországba és Franciaországba - látogat el. A körutat a tervek szerint New York-ban fejezi be.

"Szomorú lettem attól, ami történt"

- Az biztos, hogy miután a szeptember 11-i események megtörténtek, és amiben a repülőgépek ilyen pusztító dolgot tettek, nem csak én, de mindenki más a világon nagyon szomorú volt - bírta nyilatkozni John Travolta a tájékoztatón.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!