Friderika
12 °C
29 °C

Biztosítás vámpírok és szellemek ellen

2001.10.27. 09:11
Egy brit társaság biztosítást kínál azoknak, akik szellemek, kísértetek vagy idegenek támadásától tartanak, illetve attól félnek, hogy vámpírrá vagy farkasemberré változnak - számolt be a brit biztosítási szakma minden rezdülését nyomon követő Ananova Funny business rovata.
A Ultraviolet nevű biztosítótársaság jóvoltából anyagilag is bebiztosíthatjuk magunkat és szeretteinket arra a szörnyű esetre, ha egy szellem megtámadna, vagy egy idegen elrabolna bennünket.

A halál oka: alien abduction

A biztosító Spooksafe programjának keretében akár 100 ezer fontos is kifizet a hozzártartozóknak, ha az ügyfél halálát az idegenek vagy a szellemek okoznák. Akik csak lelki sérüléseket szereznek, azoknak persze kevesebbel kell beérniük.

Bár Nagy-Britanniában hemzsegnek a szellemek és a kísértetek, az eddig értékesített 500 szellembiztosítás nagy része az idegenek által előszeretettel látogatott Egyesült Államokban talált gazdára.

Külső szakértők fürkészik a transzcendens régiókat

A legmagasabb kifizetett biztosítási összeg 100 ezer font volt. Az áldozat a lépcsőház korlátján keresztül a mélybe zuhant. A biztosító külső szakértői cége azonban egyértelműen bebizonyította, hogy a hölgy haláláért egy szellem felelős.

A farkasemberek sorsa is jobbra fordulhat

A biztosító akár 1 millió fontot is kifizet annak az ügyfélnek, aki orvosi bizonyítékokat mutat fel arról, hogy rendszeresen vámpírrá vagy farkasemberré változik.

A farkasember konstrukció igen népszerű, csak ebben az esztendőben közel ezer embertársunk biztosította be magát e szörnyű metamorfózis ellen, de több tucat ügyfél óvja magát a vámpírrá válás riasztó lehetősége ellen is.