Az idei karácsony szóljon a színes programokról!

2009.12.14. 13:36 Módosítva: 2009.12.14. 14:13
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hogy az idei ünnepek meghitt otthoni légkörben tartalmas időtöltéssel teljenek, arról a T-Home téli akciója fog gondoskodni!

Hiszen mitől lesz igazán tartalmas az ünnep? Attól, hogy a rég nem látott rokonokkal beszélgetünk, szórakoztató programokat szervezünk, kikapcsolódunk. A T-Home ezekhez kínál különböző, variálható tévé-, internet- és telefon-előfizetéseket.

A sokszínű digitális tévécsatorna kínálatában biztosan megtalálod a számodra megfelelő szórakozást, ha az ünnepek egy részét a tévé előtt szeretnéd tölteni. Sőt, ha több, egyszerre játszott műsor között hezitálnál, akkor jó hasznát veheted majd az IPTV-n a bármely pillanatban megállítható élő adásnak vagy akár a külön videomagnó nélküli, egyetlen gombnyomással elindítható rögzítésnek.

Távol lévő ismerőseid örülni fognak, ha felhívod őket és karácsonyi jókívánságaidat így adod át nekik – vezetékes telefon-előfizetéseddel bármikor otthoni nyugodt környezetben telefonálhatsz. Telefon-előfizetésedet akár kiegészítheted különböző opciókkal is, amely által még kedvezményesebben hívhatod szeretteidet.

Szélessávú internet-előfizetéseknek köszönhetően igazi élményekhez juthatsz. Tarts kapcsolatot barátaiddal a weben keresztül, légy tagja online közösségeknek, kluboknak, oszd meg karácsonyi képeidet, videoidat másokkal, zenéket, filmeket tölthetsz le, játszhatsz online.

TV-, internet- és telefon-előfizetéseddel számtalan szórakozási lehetőség áll majd rendelkezésedre a karácsonyi ünnepek alatt is.

Induljon a csomagolás!

Ha egyszerre több szolgáltatást rendelsz meg a T-Home-tól, jelentős kedvezményhez juthatsz. Akciós ajánlatokról, a kedvezményrendszerről bővebb információt itt találsz: www.t-home.hu

Kellemes ünnepeket kíván a T-Home!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.