Cégvezetők, marketingesek figyelem: Drága az ügyfélszerzés?

2010.02.12. 11:01 Módosítva: 2010.02.12. 11:40
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mi tálcán visszük Önnek a vevőit!

Ha Ön azt szeretné, hogy a sok érdeklődő közül csak a VEVŐIÉRT kelljen fizetni, akkor Önnek a Medical Centrum marketing garancia programja a megoldás!

Önnek is elege van abból, hogy rengeteget költ hirdetésre, és közben nem jut pénze fejlesztésre?

Cégvezetőként, marketingesként bizonyára Ön is találkozott már avval a problémával, hogy ügyfeleit egyre nehezebb és drágább megszerezni. A hagyományos ügyfélcsatornái elapadnak, és amikor újak után néz, úgy érzi, hogy a sok média felület közül lehetetlen a jót kiválasztani. Így végül aztán vagy elodázza a döntést vagy vakrepülésbe kezd és kukába dobja a pénzét?

Ha továbbra is avval a bizonytalan érzéssel szeretné cégét és marketing ügyeit intézni, hogy talán jó helyen hirdetek, akkor Önnek nem tudunk megoldással szolgálni.

Azonban, ha Ön azt szeretné, hogy a sok érdeklődő közül csak a VEVŐIÉRT kelljen fizetni, - és azt is csak a vásárlásuk után - és nem akarja hirdetésre fordított pénzét kukába dobni, akkor Önnek a Medical Centrum marketing garancia programja a megoldás.

Amikor csatlakozik ügyfeleink táborába, egy külön bejáratú piacot kap Tőlünk, aminek következtében a konkurencia irigykedve figyeli majd, hogy Ön hogyan emelkedik a legnagyobbak közé!

A Medical Centrum Kft. az egyetlen olyan cég hazánkban, amely a tulajdonosi kör több mint 10 éves tapasztalata alapján végez partnereinek marketingtevékenységet, akár 100%-ban SAJÁT KÖLTSÉGÉN, és kizárólag az általa közvetített vevők vásárlásainak jutalékából származik bevétele.

A Medical Centrum Kft.-n kívül senki nem fektet be az Ön cégének marketingjébe.

Mi vállalkozunk erre, mert:

  • Mögöttünk van 10 év online marketing tapasztalata és saját kárunkon szerzett tudása
  • Mi nem hirdetést akarunk Önre rásózni a lehető legdrágábban, anélkül, hogy érdekeltek lennénk az Ön sikerében
  • Hosszú távú értékteremtési koncepcióval rendelkezünk, több éves megtérülésben, tartós eredményekben gondolkodunk
  • Megvan a szükséges tőkénk és az ügyfeleinkbe vetett bizalmunk

Én olyan speciális területen dolgozom, ennek a hirdetését is vállalják?

Igen, mivel technológiánk sok területen bizonyított így gyakorlatilag minden szolgáltatási területen vállalunk megbízásokat, ha látunk üzleti potenciált a partnerben.

Hogyan történik az elszámolás?

Egy egyszerű általunk biztosított vevő után követő rendszer segítségével pontosan ki tudjuk számolni a jutalékunkat, Önnek pedig nem kell többé idegeskednie, hirdetési költségekbe verni magát, egyszerűen csak az általunk közvetített Vevők vásárlásai után kell fizetni.

Tehát a legrosszabb, ami Önnel történhet, hogy más költségére derült ki, hogy egy adott hirdetési felület nem működik az Ön szolgáltatására!

Mivel szolgáltatásunk nagy munka, idő és pénzráfordítást igényel ezért 2010-ben mindössze 8-10 új ügyféllel szeretnénk együttműködni.

Ha Ön is azok közé szeretne tartozni, akinek Mi fizetjük a marketingkiadását, akkor telefonáljon most! (Igen, most, vasárnap!)

06-1-3870-870

Tekintse meg néhány referenciánkat, azon sikeres szolgáltatókat, akik már régóta elégedett ügyfeleinkként tudják, hogy mi a különbség a marketing mesterlövészet, és a szőnyegbombázás között!

http://stjames.ellatas-szervezes.hu

www.brazil-ingatlan.com

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.