A tavasz netslágere!

2010.02.22. 10:52
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A tévé-, internet- és telefonos szolgáltatásokat nyújtó márka az ország egyre nagyobb területén kínál rendkívül nagy sebességű vezetékes internetcsomagokat. Mindezek segítségével mindennapossá válhat a zenei és multimédiás tartalmak villámgyors letöltése: fényképeinket, videóinkat nemcsak tárolhatjuk a számítógépen, hanem villámgyorsan meg is oszthatjuk másokkal.

A most bevezetett akció keretében újonnan előfizetők a vezetékes szélessávú internet létesítését követően két hónapon keresztül havidíjmentesen vehetik igénybe a T-Home DSL, Kábelnet és Optinet csomagjait, egy év hűségidő vállalása esetén.

Kedvező kora tavaszi kínálat

A meghirdetett, különböző, akár 80 Mbit/sec letöltési (40 Mbit/sec feltöltési, valamint 40 Mbit/sec és 20 Mbit/sec garantált le- és feltöltési) sebességű internetcsomagokat tartalmazó ajánlatok között könnyen megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelőt, ráadásul most a belépési díj akciósan O forint, mint ahogy a havidíj az első két hónapban szintén 0 forint, egy év hűségidő vállalása esetén.

A laptopvásárlást tervezők figyelmébe: a T-Home az internetcsomagok mellé HP Compaq 610 laptopot is ajánl, amelyet most szintén igen kedvező konstrukcióban, kamatmentes részletre el lehet vinni; az első két hónapban O forintot, azután a részleteket is tartalmazó fix havidíjat kell fizetni.  Az ajánlat a készlet erejéig, új és meghatározott jelenlegi T-Home előfizetők részére, kétéves hűségnyilatkozattal érvényes.

Egy klipben Freddie-vel!

A T-Home az új ajánlatok bevezetésével párhuzamosan különleges nyereményjátékot hirdet meg. A játék során a www.netslager.hu oldalra feltölthetjük – Freddie Mercury által 1986-ban a Népstadionban is elénekelt – „Tavaszi szél” című népdalt a saját előadásunkban. A neves zsűri által kiválasztott legjobb pályázók értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak, sőt a T-Home reklámfilmjében együtt szerepelhetnek a Queen egykori énekesével.  A T-Home által meghirdetett játék érdekessége, hogy a márka reklámkampánya a felhasználók által internetre feltöltött tartalomra épül.

Az ajánlatokról valamint a nyereményjátékról további részletek, információ a www.t-home.hu és a www.netslager.hu oldalakon találhatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.