Mit hozott az Adobe Creative Suite 5?

2010.04.19. 14:14 Módosítva: 2010.04.19. 14:53
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Adobe Creative Suite 5 termékcsalád újdonságait bemutató videós- és információs portálon elérhetők a legfrissebb CS5 tartalmak és kedvezményes frissítési lehetőségek. A fórumon Adobe szakértők válaszolnak kérdéseinkre.

Az Adobe hazai disztribútora, a Trans-Europe Kft. folyamatosan frissülő információkkal várja olvasóit a Szoftver.hu portál mellett most már a cs5.hu oldalon is. A weboldal széleskörű és interaktív tájékoztatást nyújt a legújabb Adobe szoftverekről. Az infóportálon magyar nyelvű termékleírások, valamint az egyes szoftverek újdonságait bemutató videó anyagok tekinthetők meg.

Az Adobe Creative Suite 5 egy olyan szoftvercsomag, amely teljes megoldást jelent a kreatív grafikai stúdiók, webfejlesztők, fotósok, videós- és nyomdai szakemberek számára. A CS5 továbbra sem csupán a szoftverek egy dobozba csomagolását jelenti, hanem a programok tökéletesen összehangolt integrációját.

Jobban jár, ha nem vár! Ugyanis az Adobe Creative Suite 5 bejelentésével a gyártó ingyenes upgrade lehetőséget biztosít a 2010. április 12-e után Adobe CS4-es szoftvereket vásárló felhasználók részére. A frissítés feltételeiről és kedvezményes ajánlatokról a Szoftver.hu oldalon tájékozódhat.

Érdekesség, hogy az Creative Suite termékcsalád zászlóshajója, az Adobe Photoshop a CS5 megjelenése előtt nem sokkal ünnepelte 20. születésnapját. A Photoshop mellett az Adobe InDesign professzionális kiadványszerkesztő, tördelő alkalmazás is idén tavasszal jubilált, kereken 10 évvel ezelőtt jelent meg első verziója.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.