Allergiás, asztmás, gyakran beteg? VAN MEGOLDÁS

2010.04.27. 13:16 Módosítva: 2010.05.10. 16:43
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Klinikai INDISO-SPELEO fizioterápiás kezelés, szakorvosi háttérrel

Befulladok, ég, viszket, könnyezik a szemem, folyik az orrom! Ezeket kínzó tüneteket csak az ismeri, aki kruppos, allergiás, vagy asztmás. Félelmetes érzés, mikor a levegő nem jut be a tüdőbe. Mivel levegő nélkül legfeljebb két percet lehet kibírni, az asztmás vagy allergiás roham egyértelműen halálfélelemmel párosul.


Hogy mit lehet tenni, hogy elkerüljük e nagyon kellemetlen tüneteket, arról dr. Tóth Lászlófül-orr-gégészfőorvossal beszélgettünk, aki több orvossal a Sportkórházban és egyébmegyei INDISO-SPELEO központokbanaz asztmás, allergiás gyerekek és felnőttek gyógyulását segíti.

dr. Tóth Lászlófül-orr-gégészfőorvos
dr. Tóth Lászlófül-orr-gégészfőorvos
  • Mely megbetegedések esetén javallott az INDISO SPELEO kúra alkalmazása?

A légúti gyulladásos betegségeket (asztma, hörghurut, allergia, szénanátha, légcsőhurut, krupp, arcüreggyulladás stb.) előzi meg és kezeli magas hatásfokkal. Megszünteti a gyulladást, antibakteriális hatása van, köpetet old és erősíti az immunrendszert, vagyis visszaállítja az egészséges állapotokat. A terápia eredményeképp javul a légzés, a légzésfunkció, a szervezet ellenállóbb lesz, kitisztul az akár erős dohányos tüdő is.A kifejezettenasztmás, kruppos problémákkalküzdők esetében megszűnik a görcsöt, köhögést kiváltó gyulladás, megszűnnek a rohamok.

Allergiás panaszok esetén normalizálódik a vérben - az egyébként az allergiás tüneteket kiváltó - IgE- és hisztamin-szint, szénanáthásoknál lényegesen javul az orrlégzés, megszűnik az orrnyálka duzzanat.

Az INDISO terápia hatékonysága különösen kimagasló: a tüdőgyógyász és fül-orr-gégész kollégiumok is támogatják alternatív megoldásként. Nemzetközi kutatások megállapították, hogy a felnőtteknél 88-90, gyermekeknél 90-96 százalékban értek el jelentős javulást.

  • Mennyi idő múlva érezhető javulás?

Minden egyes eset egyedi, a páciens állapota, élet körülményei, környezete jelentős befolyást gyakorolnak a betegségre és a gyógyulásra. Krónikus esetben ajánlott a terápia ismétlése, amelynek eredményeképp - általánosan – 90 százalékban elérhető a teljes tünetmentes gyógyulás.

Az INDISO- SPELEO terápiát szigorú orvosi vizsgálat előzi meg. Egy teljes kúra 10 vagy 20 kezelési alkalomból áll, függően a betegség krónikusságától, illetve a kezelés céljától.

  • Mi a különbség a sóbarlang és a sóbánya között?

A sóbarlangokban és a sószobákban a páratartalom 90-95, míg a sóbányákban csupán 35-40 százalékos, vagyis a levegő száraz.

  • Hogyan működik az INDISO-SPELEO ISAG berendezés, vagyis az eredeti sóbánya hatása azonos-e a szobában előidézet klímával?

Gyógyhatás tekintetében nincs különbség, viszont itt sokkal kellemesebb a környezet és kényelmesebb a kezelés kivitelezése. A speciális hatóanyag bekerül az INDISO-gépbe, ami azt rendkívül finom méretben szórja szét szárazon a légtérbe. A sót tehát nem párologtatjuk, így légzés közben nem tapad a nyálkahártyára, a hatóanyag szabad útja biztosítva van egészen a legkisebb hörgőcskékig.

Személyes tapasztalat:

„5 éve vagyok krónikus allergiás, sajnos egész évben csak gyógyszer mellett tudtam élni, ha abbahagytam a gyógyszer szedését, 5-6 nap múltán a tünetek gyakorlatilag élhetetlenné tették az életemet. Elvégeztem egy 20 alkalmas INDISO-SPELEO terápiát, a gyógyszereket 1 hónappal ezelőtt elhagytam, a terápiát pedig 3 hete fejeztem be. A tüneteim 90 %-ban elmúltak, csak időnként jelentkezik egy kis gyenge orrfolyás. Megnyugtató a sportkórházi háttér és az egészségügyi asszisztencia, hiszen szakorvos kíséri végig a gyógyulás folyamatát. Mindenkinek tiszta szívből csak ajánlani tudom! Köszönettel: T. Tamás”

Allergia Kezelése INDISO-val

INDISO SPELEO TERÁPIA hatása

Információ, időpont: INDISO Kft.

INDISO-SPELEO KÖZPONT: Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház)

1123. Budapest, Alkotás u. 48.

Tel/ Fax: +36/1/789-8270

Mobil: 06 70 317 6959

www.indiso.eu, info@indiso.eu

További INDISO SPELEO KLINIKÁK budapesti, illetve vidéki megyei kórházakban és egészségügyi intézetekben: www.indiso.eu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.