Vissza a természetbe! - tippek jó időhöz!

2010.04.29. 15:36 Módosítva: 2010.04.30. 09:54
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ahogy a tél végre eltűnik, előtérbe kerülhetnek szabadtéri aktivitásaink.Nem is gondolnánk, de a tavasznak is megvannak a maga kihívásai.

Kevés ember nem élvezi a tavaszt. A napsütés, a jó idő, és a lenge öltözet a legtöbb embert jókedvre deríti. Előkerülhetnek a bringák, futócipők, és sajnos egyre gyakrabban az allergiagyógyszerek is. Mielőtt belevetjük magunkat a jó időbe, gondolkodjunk egy kicsit.

  • Ha bringázunk, akkor mindenképpen ellenőrizzük a fékeket, váltókat, mert kínos meglepetésben lehet részünk. A legjobb, ha elvisszük egy szervizbe ahol alaposan átnézik. A bringa biztosan meghálálja, tovább bírja majd, és kevesebb kellemetlen meglepetést okoz.
  • Ha a futásnak hódolunk, érdemes utánaszámolni, hány kilométert tettünk meg eddig sportcipőnkben. A szakemberek szerint 1500 km után a legtöbb futócipő már nem alkalmas a sarkokat ért ütődés kivédésére. Persze 1500 Km soknak tűnik, mégis érdemes utánaszámolni, hogy az ”Ugyan már, csak pár kör a környéken!” mégis mennyivel csökkenti a cipőnk élettartamát.
  • A túrázás a 60-as, 70-es években a szegény emberek sportja volt, manapság egyre többen hódolnak eme elfoglaltságnak. Két dologra érdemes kifejezetten odafigyelni. Az első a megfelelő lábbeli kiválasztása, ugyanis egy jó cipő nagyban megkönnyíti a mászást, és egyenletes terhelést biztosít a lábnak. A másik a kullancsveszély, mely könnyedén megelőzhető a megfelelő kullancsriasztó szerekkel, de annál kellemetlenebb lehet, ha nem gondolunk rá időben.
  • A tavasz mindig is jó lehetőség volt új sportok kipróbálására is. . A télen felgyülemlett rengeteg energiát kiélhetjük izgalmas, adrenalint termelő sportokban is. Búvárkodás, siklóőernyőzés, rafting vagy kanyoning?  Hajrá, válassz egyet, és éld ki magad!

    A felhőtlen szórakozás kulcsa!

    Jutott már eszedbe szórakozás közben, mennyibe is fog ez nekem kerülni? Vagy, hogy ha holnap elmész moziba, akkor biztosan ki tudod-e majd fizetni hiteleid törlesztő részletét? Ezek a gondolatok a legjobb pillanatokat is meg tudják keseríteni. A megoldás természetesen nem az, hogy nem gondolunk rájuk, hiszen nem a struccok népesítették be a földet, hanem az emberek. Gondold át, nézz körül, keress új hatékonyabb pénzügyi megoldásokat!!  Könnyű ezt mondani, gondolhatod, hiszen sokszor saját pénzügyeinkben sem ismerjük ki magunkat. Mégse aggódj, a UCB Ingatlanhitel segíthet megnyugtató megoldást találni!

    Takaríts meg az UCB-vel. Hogyan?

    Válaszd az UCB Ingatlanhitel Zrt. Jelzálog Prémium és Jelzálog Extra kölcsöneit, melyekkel egyszerűsítheted, kedvezőbbé teheted korábbi tartozásaidat.! Az új törlesztésedet olyan opcióval rögzítik, mely megkímél az árfolyamok változása miatt előforduló árfolyam kockázattól is, így később sem érhet kellemetlen meglepetés. És ha ez még mindig nem elég a UCB tavasszal folyósítási díj akcióval kedvesedik Ügyfeleinek! Tekintsd meg ajánlatunkat!

További információk

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.