Játssz a FullTiltPoker.net Profijaival

2010.06.18. 14:33 Módosítva: 2010.06.22. 10:20
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Legyél Te Közép- és Kelet-Európa bajnoka, játssz a 100 000 eurós nyereményért a TV-ben!

Amikor először játszol, azt gondolod, ez a játék csupán a vak szerencséről szól. A második alkalommal egyszerűen csak élvezed a játékot, de harmadjára rájössz, hogy stratégia és rátermettség nélkül – csupán a szerencsére alapozva – nem mész semmire.

Az első közép- és kelet-európai pókertorna, a Face the Pro Magyarországon is elindul azzal a nem titkolt céllal, hogy minél többen megismerhessék a játékot, annak varázsát valamint a benne rejlő kihívásokat. A megmérettetés egyben egy kihagyhatatlan ajánlatot is jelent. A FullTiltPoker.net –az igazi pókerrajongók körében világszerte ismert weboldal – lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok készségeiket és képességeiket fejleszthessék, és egyúttal részt vehessenek egy színvonalas, online és offline pókertornán, hogy elnyerhessék a Közép- és Kelet-Európa bajnoka címet!

A teljesen ingyenes bajnokságon – a részletek a http://www.facethepro.net/hu weboldalon érhetők el – élőben játszhatsz 2010 decemberében a budapesti döntőn, a világszerte ismert és elismert póker profik egyikével – Gus Hansennel – és megnyerheted a több mint 100 000 eurós nyereményt.

Az első közép- és kelet-európai pókertornának, a Face the Pro-nak köszönhetően ráadásul legendás Full Tilt pókerbajnokokkal is összemérheted a tudásod élőben az országos döntők során, amelyeknek Budapest ad majd otthont.

A póker valójában az ész, az intuíció és az önfegyelem játéka, a FullTiltPoker.net pedig a világ legtehetségesebb bajnokainak azon platformja, ahol tapasztalataikat lelkesen megosztják az érdeklődőkkel. A játékosok kizárólag a FullTiltPoker.net weboldalon kaphatnak tanácsokat olyan profiktól, mint Gus Hansen, Erik Seidel, Phil Gordon, Chris „Jesus” Ferguson és Phil Ivey.

„A póker a készségek játéka, ennek köszönhető, hogy azon játékosok, akik általában a döntő asztalnál ülnek, rendszerint ugyanazok az emberek, mint akik az előző versenyen is szerepeltek. A világ legjobb játékosai közül kilencen ezért megalkották a FullTiltPoker.net oldalt, hogy lehetővé tegyék az érdeklődők számára a profiktól való tanulást és egyúttal gyakorlási lehetőséget biztosítsanak számukra.” – nyilatkozta Gus Hansen. „Éppen ezért indítjuk el Magyarországon (is) a Face the Pro tornát, mert úgy véljük, hogy remek lehetőséget jelent számunkra, hogy megmutathassuk az embereknek a póker igazi lényegét, és hogy a FullTiltPoker.net valójában képességeik fejlesztésében segíti őket. A torna arra is remek alkalmat kínál, hogy Közép- és Kelet-Európa bajnoka beléphessen a pókervilág nagyjai közé a Hírességek Csarnokába.”

A pókertorna a közép- és kelet-európai régió valamennyi országában megrendezésre kerül, beleértve Magyarországot, Lengyelországot, Romániát, Csehországot, Szlovákiát, Bulgáriát, Horvátországot, Szlovéniát, valamint az adriai régió egyes országait: Szerbiát, Montenegrót, Bosznia-Hercegovinát, Macedóniát és Koszovót. Ezen országokból mindösszesen 64 fő kap esélyt arra, hogy részt vehessen a budapesti Super Final-on, amelynek győztese élő adásban játssza majd Gus Hansen ellen a végső heads-up-ot a       100 000 eurós főnyereményért. A döntőt megelőző selejtezőket felvételről, a döntőt pedig élőben közvetíti majd az RTL Klub, valamint a Cool TV és a SportKlub.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.