Opel Astra Sports Tourer – bevállaló és belevaló

2011.01.31. 16:18 Módosítva: 2011.01.31. 16:18
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az új Astra Sports Tourer stílust, funkcionalitást és környezetbarát technikát hoz a kompakt autók kategóriájába. Az autó, mely a Párizsi Autószalon egyik sztárja volt, egyaránt alkalmas magán- és céges használatra is. Az új Astra designjának alapjai és típusmegjelölése az Insignia kombiéval közös. A középkategória csúcsautójához hasonlóan az Astra Sports Tourer is az első osztályú minőségre és a gyakorlatiasságra helyezi a hangsúlyt.

Az Opel mérnökei nemcsak azzal törődtek, hogy a leendő tulajdonosok tankolási számlája alacsony legyen, hanem következetesen és sikeresen dolgoztak azon is, hogy az apróbb káresemények javítása minél olcsóbb legyen. Ez azért különösen fontos, mert az alacsony sebességű koccanások a leggyakoribbak. Az Astra Sports Tourer viszonylag könnyű javíthatóságát kedvező díjbesorolással ismerik el a biztosítók.

Az Opel a legnagyobb európai autógyártók egyikeként vezette be a korai ötvenes években a kombi karosszériát. Az azóta felhalmozott óriási tapasztalatkincs eredményeit mostantól az Astra Sports Tourer vásárlói élvezhetik. A felfokozott várakozást igazolja az ötajtós Astra sikere – Európa-szerte több mint 200 ezer darabot rendeltek már belőle. Az Astra Sports Tourerrel a kompakt kombik kategóriájában is megjelenik a szoborszerű eleganciát a németes pontossággal ötvöző friss Opel formanyelv, ám az ötajtóssal párhuzamosan fejlesztett nagy csomagterű variáns önálló egyéniség – sokkal több, mint egy limuzin alváltozata!

Az Astra Sports Tourer átvette az ötajtós Astra harmonikus, igényes berendezését. A műszerfal lendületes íve az ajtókon folytatódik, hívogató és barátságos atmoszférát teremtve. Négyféle belső kivitel áll a vásárlók rendelkezésére: az új INNOVATION változat meleg barna árnyalatai elegáns alternatívát kínálnak a feketével szemben. Ám nemcsak mutatós, hanem praktikus is a berendezés, hiszen egyetlen más kompakt kombi sem kínál ennyi rakodóhelyet: összesen 25 liternyit, kétszer annyit, mint az elődmodell.

Mindeme tényezők együttes hatására az Astra Sports Tourer a kategóriája egyik legkedvezőbb üzemköltségű autótípusa, amely okos választásnak bizonyul cégautóként is.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.