Spóroljunk együtt a gyerekkel, kedvezményekkel!

2011.05.04. 13:08 Módosítva: 2011.05.04. 14:35
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Közeleg a nyár, sűrűsödnek az osztálykirándulások, sporttáborok, szünidei baráti programok. Az biztos, hogy gyerekünk már pontosan tudja, hova megy, mit visz magával, és azt, hogy mely barátaival fogja végignyüzsögni a nyarat, valamint kik lesznek azok, akikkel csak neten vagy telefonon tartja a kapcsolatot. Az biztos, hogy sok hiányzó ismerős rossz hatással van a telefonszámlára, ezért fontos, hogy még a szünidő kezdete előtt adjunk hasznos tanácsokat az optimális mobilhasználatról. Ilyenkor érdemes a zsebpénzről is beszélni.

3+1 tuti tipp szülőknek:

- Vegyük át közösen, mire költ a tini legtöbbet: SMS, telefonálás, internetkapcsolat, stb. Osszuk be együtt a telefonálásra szánt zsebpénzt szünidő végéig, nézzük meg mire elegendő.

- A csevegés/csetelés hossza kapcsán ne tiltásokkal, inkább tippekkel lássuk el, hisz egy jó tanács mindig többet ér a tiltó szónál.

- Böngésszük át közösen a különböző telefonos hűségprogramokat, pontgyűjtő akciókat, keressük az igényeinkhez legjobban illeszkedő kedvezményes feltételeket. Erre biztosít remek lehetőséget a Fun Aranytárskártya díjcsomag, ami ötvözi az előfizetéses percdíjakat és a feltöltőkártyás telefonálás előnyeit. Amíg mi az előfizetést álljuk, addig gyermekünk megveheti zsebpénzéből a feltöltőkártyát.

- A mobilhasználaton túlnyúló kedvezményekre is megéri odafigyelni; ilyen például a T-Mobile Fun díjcsomagra előfizetők számára elérhető plasztik Kapcsolat Fun Kártya, aminek segítségével a legmenőbb márkákhoz komoly kedvezményekkel juthatunk hozzá. A kártya segítségével például 20 százalékkal olcsóbban vehetjük meg gyermekünk számára a legújabb Converse cipőt, de a Don Pepéből is olcsóbban rendelhetünk pizzát!

Ha sikerül a nyár folyamán betartanunk a közösen lefektetett szabályokat, akkor az év hátralévő részében könnyebb felelősségteljes pénzügyi gondolkodásra bírni a család legifjabb tagjait is. Emellett mi is sokat spórolhatunk a közös kasszának egy megfelelő előfizetés megválasztásával. www.t-mobile.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.