A brands.hu megjutalmazza 500.000. tagját!

2011.06.07. 16:38 Módosítva: 2011.06.07. 16:53
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Nemsokára félmillió tagot számlál Magyarország első közösségi webáruháza

A brands.hu 2008-es indulása óta hazánk legnagyobb, vezető közösségi webáruházává nőtte ki magát - tagjainak száma hamarosan eléri a félmilliót. Ez alkalomból értékes, igazi nyári ajándékkal, egy 100.000 Ft értékű Anubis Travel álomutazással lepi meg a szerencsés 500.000. regisztrált tagját.


A 2010-ben az év legígéretesebb internetes kereskedője díjjal jutalmazott brands.hu-n idén közel 200 márka 600 akciójával várja a brand- és trendimádó vásárlókat. Kortól, nemtől és lakóhelytől függetlenül mindenki megtalálhatja a kedvére való terméket, hiszen a kínálat jóval túlmutat a ruhákon. A brands.hu vásárlói már öt kategóriában válogathatnak: a ruházat (divat, stílus) mellett kozmetikai (parfüm, smink, szépségápolás), konyhai (háztartási eszközök, lakásdesign), ajándéktárgy és játék, valamint minden egyéb (pl. könyv, cd, elektronikai felszerelés) elérhető 30-80%-os kedvezménnyel.

Aki a sportos életmódot kedveli, rendszeresen találkozhat az Adidas, a Puma, a Reebok vagy a Budmil termékeivel. Aki a lazább, nagyvárosi stílust szereti, többek között a GAS, a Guess, a Levis és a Police várja fantasztikus akciókkal. Az elegancia híveinek a Prada, a Juvenna, a Bruno Antognini vagy a Noir Accessories biztosít örömteli pillanatokat. A brands.hu akár hazánk legkisebb településére is eljuttatja a legnagyobb márkákat - verhetetlen árakon.

A brands.hu facebookos rajongói azonnal értesülnek az akciók indulásáról, így aki a közösségi hálón is követi a brands.hu eseményeit, sosem marad le semmiről. A divatvilág legfrissebb híreiről és irányvonalairól tájékozódni vágyóknak pedig a webáruház által tavaly indított online trendmagazin, a WOW Magazin szól.

Megéri tehát tagja lenni a brands.hu közösségének - regisztrálj Te is, és akár a nyári nyaralás is egy csapásra megoldódik! További részleteket itt találsz:

További információ

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.