Legyen mobil irodája a Vodafone-nal

2011.11.15. 16:33 Módosítva: 2011.11.15. 16:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Vigye magával, használja, ahol akarja, úgy ahogy Ön szeretné. Most megteheti, vágja zsebre a mobil irodáját üzlettársaival együtt!

Az okostelefonok elterjedésével egyre többünknek adott a lehetőség, hogy bárhol és bármikor ellenőrizhessük e-mailjeinket, csevegjünk ismerőseinkkel, vagy elolvassuk a legfontosabb híreket. Azoknak az üzletembereknek, akiknek valóban szinte létkérdés, hogy irodán kívül is internetezhessenek, nagyon jó megoldást kínál a Vodafone az Üzleti Osztható Mobilnet csomaggal.

Régóta ismert a kis és középvállalkozások körében a tarifacsomag hangalapú elődje, az Üzleti Fix, melynek lényege, hogy egy nagyobb összegű előfizetés egy cég több alkalmazottja között osztható meg. Így biztosan nem fordulhat elő, hogy míg egyes munkatársak nem használják ki az összes lebeszélhető percet, addig mások jelentősen többet telefonálnak.

Mostantól ehhez párosul a Vodafone új díjcsomagja, az Üzleti Oszható Mobilnet, amely új mobiltelefon vásárlása esetén hasonló konstrukcióban teszi lehetővé, hogy okostelefonunkon bárhol netezhessünk. A csomag közösen felhasználható adatmennyiséget nyújt, így kicsi az esélye, hogy akár 1 MB-it is felhasználatlanul marad. De akkor sem kell aggódni, ha esetleg túllépjük az adott osztható előfizetés összesített forgalmi limitjét, mert minden kollégának lehetősége van plusz 50MB adatforgalom ingyenes felhasználására, illetve ezen felül 200 vagy 400 MB kiegészítésre is, 625, illetve 1000 forintért. Ha még ez sem lenne elég, akkor sem kell aggódni, mert kisebb sávszélességgel ugyan, de továbbra is elérhető a világháló túlforgalmazási díj nélkül.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.