Krokodilbőrbe bújt symbianos csoda

2011.11.18. 09:48 Módosítva: 2011.11.21. 11:08
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Presztízs, fényűzés, különleges szolgáltatások - a Vertu új okostelefonja

Nem elég, ha egy telefon okos – sok ilyen van; kevés, ha szép – számtalant ismerünk; még az sem egyedülálló, ha messziről hirdeti, gazdájának van mit a tejbe aprítania. Ám ha mindez együtt megvan, ráadásul különleges szolgáltatások egész sora kötődik hozzá, akkor arra már a legnagyobb ínyencek is csak így csettintenek: Vertu.

A napokban mutatta be a luxusmobiljairól ismert cég a Constellation-T névre hallgató, érintőképernyős okostelefont, amely ékszenek sem utolsó.

A készülék hibátlan, gyors, testreszabható, alkalmazkodik az üzletember felhasználók valamennyi kívánalmának.

De hát ez az alap. A Vertu pedig éppen itt kezdődik. Hiszen a luxuskészülék tulajdonosai egészen különleges és exkluziv szolgáltatások egész sorához juthatnak hozzá.

A Vertu Concierge pontosan alkalmazkodik a legigényesebb ügyfelek kívánságaihoz is. Sok nyelven elérhető és a szolgáltatás operátorai, afféle személyes titkárként, a legkülönfélébb kéréseit teljesítik az ügyfeleknek. Kezdve attól, hogy egy ismeretlen városban kellemes vacsorázó helyre foglaljanak asztalt, azon keresztül, hogy klubot ajánlanak, egészen odáig, hogy felvilágosítást adnak, netán jegyet is szereznek valami aktuális sport- vagy kulturális csemegéhez.

Ám a Vertu szolgáltatásai még ennél is többet tudnak. A lehetőségek hosszú sorából most csak kettőt emeljünk ki. Az egyik a somelier. Ha megmondjuk, mit vacsorázunk például, akkor a legelismertebb brit bor- és szeszkereskedő, a Berry Brothers and Rudd szakértői azonnal megüzenik, mit is rendeljünk hozzá. De ha egy mms-ben elküldjük a borospalack címkéjét, nyomban jön a válasz, mit is kell tudni a nedűről.

A további testreszabott szolgáltatások közé tartozik pl. a Protector Services Group, lehetősége, amely a Vertu telefon minden egyes ügyfelének személyi biztonságáról gondoskodik. Szakmai tanácsokat kap, pénzügyi biztonsági tippeket a használó, de állítólag, ha emberrablók fogságába kerül a Vertu tulajdonos, akkor arra is van terv, miként kell kiszabadítani.

A Vertu már szerencsére Magyarországon is elérhető. A cég igazgatója Mark Izatt kérdésünkre elmondta, egyre ígéretesebb a kelet-közép-európai piac. Így Budapesten is mind többen keresik az Andrássy úti boltjukban a készülékeket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások sorát.

További információ

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.