„Szólj vissza” a műholdnak!

2011.11.24. 13:50 Módosítva: 2011.11.25. 17:18
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Hazánkban elsőként, Interaktív Sat TV néven új, interaktív szolgáltatásokkal kiegészült műholdas tévészolgáltatás indul.

A T-Home, Magyarországon először, 2011. december 1-től új interaktív lehetőségekkel kibővített műholdas tévészolgáltatást indít. Az internetkapcsolat segítségével igénybe vehető interaktív kényelmi funkciókat már azok is élvezhetik, akik eddig nem érhették el a T-Home IPTV szolgáltatását.

Az IPTV-hez hasonló kényelmi funkciókat, digitális hang és képminőséget, széles, akár HD-minőségű csatornaválasztékot stb. biztosító műholdas tévé előfizetői számára igazi újdonság, hogy Archív TV kínálatból is válogathatnak: így a szolgáltatásban lévő csatornák meghatározott tartalmai, ha esetleg valaki elfelejtette volna felvenni, 72 órán belül műsorszámonként, vagy előfizetéses konstrukcióban utólag is megtekinthetők. Mindezek – valamint természetesen az elektronikus műsorújság (EPG), a felvétel, a megállítás, a gyerekzár, a kép a képben, a keresés és az [origo] funkciók – mellett hamarosan a Sony Pictures filmjeivel kibővített Videotéka (VoD), valamint a népszerű YouTube internetes felület is elérhetők lesznek.

A szolgáltatás igénybevételéhez – a hagyományos Sat TV szolgáltatáshoz szükséges eszközökön kívül – speciális vevőegységre,  valamint hálózati digitális elosztóra, továbbá minimum 1 Mbit/sec garantált letöltési sebességgel rendelkező T-Home internet szolgáltatásra van szükség: az interaktív szolgáltatások a normál internet-hozzáférésen keresztül működnek.

A 2011. december 1-től előfizethető interaktív tévészolgáltatásra előfizető T-Home ügyfeleknek az Alap csomag havi díja, 2 év hűséggel mindössze 1900 forintba kerül a meglévő T-Home internet-, és telefon-előfizetés mellé. Ráadásul a vállalat a szolgáltatás bevezetésekor – akciós ajánlatként – minden új, 1 vagy 2 éves hűségidővel rendelt Interaktív Sat TV csomagot 0 Ft telepítési díjjal nyújtja, továbbá a létesítéstől számított egy hónapig a havidíj is 0 Ft. Mindemellett a Prémium opció minden új Interaktív Sat TV mellé az első hónapban 0 Ft-ért vehető igénybe, valamint minden új 1 vagy 2 éves hűségidővel rendelt Interaktív Sat TV csomagra vonatkozóan 7 darab, meghatározott film az előfizetés részeként elérhető a Videotékából, amelyek 2012. január 13-ig tekinthetőek meg.

További információ, illetve részletes feltételek a www.t-home.hu oldalon olvashatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.