Védekezzen az influenza, asztma, krupp ellen – természetesen!

2012.01.24. 12:16 Módosítva: 2012.01.25. 13:00
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Javában benne járunk az influenzaszezonban, és a vírusok senkit nem kímélnek: a babáknak kruppos- és asztmás rohamokat, az óvodás- és iskoláskorú gyermekeknek állandó orrfolyást, a felnőtteknek hosszan elhúzódó légcsőhurutot, hörghurutot, az idősebbeknek pedig – megfelelő kezelés híján – tüdőgyulladást okozhatnak. Az oltás félmegoldás, hiszen a vírusok százfélék lehetnek... Mindenki fertőz, aki él és mozog, hiszen a betegség a levegőben, cseppfertőzéssel terjed.

Mindez azonban megelőzhető, illetve hatékonyan kezelhető az INDISO SPELEO Terápiával, amely szelíden tisztítja meg a szervezetet a kórokozóktól, mellékhatás-mentesen szüntetheti meg a gyulladást és a betegség okozta kellemetlen közérzetet, és mindezt szakorvosi háttérrel és szakasszisztencia felügyeletével. Egyedi, különlegesen tiszta, ezért maximális hatásfokú hatóanyaggal, illetve rendkívül finom szemcseméretet produkáló orvosi berendezéssel dolgozik a megfelelő gyógyhatás érdekében. Teljes körű, külső szervek által tanúsított EU-s szabványoknak megfelelő ISO minősítésekkel rendelkezik.

Dr. Tóth László fül-orr-gégész főorvos szerint: „A terápia gyógyhatása a speciális NaCl-ban rendkívül gazdag, száraz gyógy-közegnek köszönhető, amelyben a szemcsenagyság apró és maximális a koncentráció. A páciens belélegzi az erre a célra speciálisan kifejlesztett, száraz hatóanyagot, amely azonnal eljut a legkisebb hörgőcskékbe, légjáratokba. Ott feloldódik, magához vonzza a szennyeződéseket, amelyeket a beteg később felköhöghet, illetve a véráram metabolikus folyamatai során a szennyeződés elhagyja a szervezetet. A mesterséges gyógy közeg működési mechanizmusának legfontosabb tényezője lehet a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők simaizom szerkezetére kifejtett pozitív hatás”.

A kúrát  asztmásoknak, allergiásoknak, szénanátha, Krupp, COPD légcsőhurut, hörghurut, arcüreggyulladás, légúti gyulladásos betegségek esetén, dohányosoknak, egészséges városlakóknak preventív céllal, teherbíró képesség fokozónak javasolják. Ellenjavallt állapotok is vannak – erről minden esetben a szakorvos dönt egy előzetes vizsgálat keretében. Ezt követően egy teljes terápia 10 vagy 20 kezelési alkalomból áll, függően a betegség krónikusságától, illetve a kezelés céljától. A kúra hatékonysága szempontjából célszerű rendszeresen megjelenni. Gyermekeknek az alkalmankénti benntartózkodás 45, felnőtteknek 60 percet jelent. A kezelések csoportosan működnek. A hatékonyság a terápia alkalmazása során kimagasló felnőttek körében mintegy 88-90% ért el jelentős javulást, a gyermekek körében ez a szám 90-92%-ra tehető, amit szakmai kollégiumi szakvélemények és kutatási eredmények támasztanak alá.

Gyerekeknek játék, felnőtteknek relaxáció: A klinika relaxációs központként működik, ahol a gyermekek és felnőttek külön terápiás helyiségekben kúrálódnak. Gyerekek számára játszóház van berendezve, ahol kedvükre szórakozhatnak, amíg zajlik a kezelés. A felnőttek relaxálhatnak zenehallgatással, sakkozással, olvasással.

Személyes tapasztalat (A.Á.):
Mivel párom sokunkhoz hasonlóan gyermekkora óta vissza-visszatérő asztmás rohamokkal és allergiával küzd, úgy döntöttem, elviszem a terápiára, és vele együtt kipróbálom a kúrát. A rendelő előtt izgatottan toporogtunk mindketten. - Nem fogja csípni a szemem? Mi lesz, ha rosszul érzem magam? - kérdeztem felnőtthöz nem túl méltó módon, de Ádámék csak mosolyogtak.
- Nagyon jól fogod magad érezni! - mondták, és megpróbáltam hinni nekik.
A kezelőhelyiségben fehér - leginkább ködre emlékeztető – só-felhő várt. Mindannyian leültünk, és a számban, torkomban, nyelőcsövemben éreztem a sós levegőt. Valóban nagyon kellemes érzés volt. Nem csípte a szemem, sem a bőröm. Pár perc alatt annyira megszoktam a levegőt, hogy már bántam, hogy hamarosan letelik az egy óra. A kúra végén elköszöntünk, és csak másnap találkoztunk ugyanitt. Majd harmadnap, negyednap és így tovább.
A párom a kúra megkezdése óta nem volt rosszul, nem használja azokat a szteroidokat, amelyeket elvileg naponta szednie kellene. Mindketten köhécselünk, és olykor orrot fújunk, s a szervezetünk folyamatosan tisztul. A terápia valóban működik, mellékhatások nélkül és végre napok, hetek és remélhetőleg majd évek telnek el úgy, hogy páromnak és a kúra jövendőbeli résztvevőinek nem kell többé gyógyszerekhez nyúlnia”.

Információ, időpont: INDISO Kft.
INDISO SPELEO KÖZPONT: Főnix Egészségház (Szent János Kórház)
1125. Budapest, Diós Árok 1-3., 24-es épület
Tel/ Fax: +36/1/789-8270, Mobil: 06 70 317 6959
www.indiso.eu, info@indiso.eu

További INDISO SPELEO KLINIKÁK budapesti és megyei kórházakban, valamint egészségügyi intézetekben: http://www.indiso.eu/rendelo-valaszto.php

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.