Csúcsformában személyi edzéssel!

2012.03.23. 13:07 Módosítva: 2012.03.26. 10:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Alig néhány hónap van hátra a fürdőruha-szezonig, így érdemes a leghatékonyabb edzésmódszert választani, amellyel rövid idő alatt a legjobbat hozhatjuk ki magunkból. A tökéletes megoldás: az Oxygen Wellness-ban elérhető személyi edzés és a legmodernebb technika kombinációja, a Wellness System™.

Személyre szabott irányítással a sikerért

Aki próbálkozott már megreformálni az életmódját, biztosan tapasztalta, milyen könnyű elveszni a módszerek, az edzések, a táplálkozási irányok hatalmas kínálatában. Közel sem biztos, hogy sikerül megtalálni a számunkra optimális, célravezető megoldást, amellyel formálhatjuk a testünket. Ráadásul, ha egyedül vágunk bele a nagy terv megvalósításába, hamar eljöhet a pillanat, amikor elszáll a lendület és feladjuk az egészet... hiszen mennyivel egyszerűbb a tévé előtt nassolni, ha az edzéseken úgysem történik látványos változás.

- Sokan belesétálnak abba a csapdába, hogy felkészületlenül vagy téves információk alapján vágnak bele az életmódváltásba. Holott sok energiát, időt megspórolnának, biztonságosabbá és hatékonyabbá tehetnék a munkájukat, ha szakértő segítséggel próbálkoznának. – ismerteti Matics Csaba, az Oxygen Wellness vezető személyi edzője. – Ha ugyanis valaki profi támogatással kezd edzeni, biztos lehet benne, hogy a legjobb úton jár. A választott személyi edző először felméri célját, edzettségi- és egészségügyi állapotát, majd a Wellness System rendszerében az előbbiek kiértékelése után elkészíti személyre szabott edzéstervét, továbbiakban pedig levezeti edzéseit. Az edző szaktudása, motiváló ereje és folyamatos felügyelete többszörösére növeli a mozgás hatékonyságát, és egyszerűbbé válik a kitűzött célok elérése.

Gépesített személyi edzővel hatékonyan

12544369 cf99abe7412358f99b9edc2234454c4f l

Amikor egy vendég első ízben látogat el az Oxygen Wellness központjai, a fitneszedzők egyike a Wellness SystemTM segítségével felméri fizikai állapotát, leméri a legfőbb körméreteket, hogy a változást ezután centiben is követhető legyen, majd a kitűzött cél meghatározása után elkészíti személyre szabott edzéstervét, amelyet rögzít a rendszerben. A legközelebbi alkalommal nincs más dolga, mint Oxygen edzőkulcsát a Wellness Expertbe helyezni és a monitoron láthatóvá válik aktuális edzésterve, gyakorlatokra bontva. A rendszer a helyes kivitelezést is megmutatja, így már az első edzésen segítséggel indulhatunk a sérülések elkerülése érdekében. Ezek után a vendég az előre meghatározott sorrendben felkeresi a gépeket, és végrehajtja az előírt gyakorlatokat. Miután minden gép kompatibilis az edzőkulccsal, ezért ezeken is láthatóvá válik a feladat, sőt, a köztes pihenőidőnket is méri, amit az edző szab meg a kívánt cél érdekében. A feladat befejeztével megjelenik a következő állomás neve, egyben minden adat tárolódik a kulcson. A kardiogépeken végzett munkát mindez nagyban megsegíti, ugyanis az előre megírt program automatikusan elindul a kulcs behelyezése után, és nekünk mindössze teljesíteni kell a megadott feladatot, például a futópadon. Az edző kéthavonta elemzi a fejlődéséről készített diagrammokat, statisztikát és ez alapján frissíti az edzéstervet. Folyamatosan ellenőrizhetjük állóképességünket is, amely jelentős hatással van a szív-és érrendszerre is.

Szuper kombo: személyes és digitális kontroll

A személyi edző szakértelme, kiemelt figyelme és a digitálisan tárolt edzésparaméterek, valamit az edzésterv együttesen garantálják, hogy a vendég kizárólag magára figyelhessen és tegye igazán hatékonnyá a mozgásra szánt időt. A gyors és látványos változást a dietetikus által személyre szabott étkezési terv teheti még teljesebbé – így akár a legmerészebb álmok is elérhetővé válnak.
Mindehhez pedig az Oxygen Wellness központok kínálnak professzionális, magas színvonalú és minden szempontból igényes hátteret – három budapesti helyszínen.
További információ:
www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.