Kipufogó klinika - műszakivizsga pont

2012.04.13. 15:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A KIPUFOGÓ KLINIKA több mint 20 éve foglalkozik az autójavítás e speciális területével, ahol az autó kipufogó rendszerét elejétől a végéig szükség szerint javítani ill. cserélni tudjuk.

Benzines és diesel  katalizátor, lambda szonda, flexibilis (rezgéscsillapító) cső cseréjét,  kipufogócső és dobok gyártását,  cseréjét is vállaljuk, rendkívül rövid határidővel.
Ars poeticánk - Soha nem próbálunk meg Önnek olyat eladni, amire nincs szüksége. Csak azt a részt cseréljük, amit szükséges - akár külön-külön is - a sérült részek kivágásával és az új rész beépítésével.

Szervizeinkbe a www.kipufogo.hu honlapon keresztül, a (061)383-8055,  vagy a

(061) 240-5603 telefonszámokon lehet bejelentkezni, így az esetleges torlódás elkerülhető.

Kipufogó Klinika Zugló    1141. Budapest Fogarasi út 189.    T.: 383-8055
Kipufogó Klinika  Óbuda    1039. Budapest Árpád utca 23.    T.: 240-5603

Egy magasabb vásárlói igény kielégítésére fejlesztettük ki a Sporttuning rendszereinket.
Sportdobjaink kialakítása következtében 4-10% teljesítménynövekedés várható, az autó menettulajdonságai javulnak. Fejlesztő munkánk eredményeként sikerült megtalálnunk az egyensúlyt a hangzás és a megjelenés között, így sportdobjaink optikailag tetszetősek, hangzásuk erőtől duzzadó. Sportdobjaink az eredetinél méretesebbek, és szép króm kipufogóvég kerül rájuk. A végek formája méretfüggő: a kerek dizájn mellett léteznek ikercsövek, szögletes végződésűek, ovális alakúak. Krómvégeink optikai tuning céljából bármelyik autóra felszerelhetők.

KIPUFOGÓ KLINIKA - MŰSZAKI VIZSGA ÁLLOMÁS: gépjárművek műszaki vizsgára való felkészítését, vizsgáztatását saját vizsgabázisunkon rövid határidővel elvégezzük. Flottakezelést is vállalunk.  Több autó szervizelése esetén kedvezményt biztosítunk. Szervizünk fék, futómű, lengéscsillapító és olajainak cseréjével valamint klímatöltéssel, tisztítással is foglalkozik.
Bejelentkezés, a www.kipufogo.hu honlapon vagy a 06/1-383-8055 telefonszámon.
KIPUFOGÓ KLINIKA gyors szerviz: a javításra átvett autó 1-2 órán belül elkészül, amit Ön az ügyfélvárónkban kényelmes körülmények között egy finom kávé és az ingyenes WiFi használat mellett megvárhat.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.