Táncolj a vízben Katával!

2012.04.18. 10:27 Módosítva: 2012.04.19. 14:15
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Mindazoknak, akik kipróbálnák a vízben végezhető edzést, és vágynak egy felszabadító táncos élményre, nem szabad kihagyni az Aqua Dance foglalkozásokat. A pörgős zene, a jó hangulat még a mozgásszervi problémákkal vagy túlsúllyal küzdőket is feldobhatják, ez a mozgásforma ugyanis nekik is ajánlott. Lóránth Kata, az Oxygen Wellness vezető aerobic edzője és profi búvár szerint az Aqua Dance órákon nagyon fontos, hogy a zene jó hangulatot árasszon és könnyen követhető, játékos mozdulatokra épüljön az edzés, de nagy hangsúlyt kapnak az erőelemek és a tartásjavító gyakorlatok. Így egyaránt beválhat azoknak, akik fogyni, erősödni szeretnének, az ülőfoglalkozást végzőknek, azoknak, akik gerinc- vagy ízületi problémáik vannak vagy hangulatzavarokkal küzdenek.

Az Aqua Dance-on kívül ki lehet próbálni az úszómedencei búvárkodást is, egy szerencsés pedig OWD búvártanfolyamot nyerhet.

Időpont: április 28.

Ismerd meg a siker titkát Rékával!

Egy májusi nap ideális időpont a nyár előtt arra, hogy megismerkedjünk az Alakreform alapjaival. Rubint Réka komplett életmód programja nem csak a napi étrendek, edzéstervek tekintetében ad kapaszkodót, hanem a lelki útvesztőkön, mélypontokon is átsegít. A jó hangulatú, minden izmot megmozgató óra után lehetőség lesz megkóstolni az Update finomságokat, sőt, akik komolyan veszik a megújulást, részt vehetnek Réka előadásán is. A cím önmagában is sokat mond: A siker titka- hogyan legyünk sikeres, vonzó, céltudatos nők, édesanyák?
Aki pedig nem csak sikeres, de szerencsés is, egyhetes alakreform menüt is nyerhet.

Időpont: május 5.

Légy igazi nő Almával!

A rúdfitness nem csak sport vagy tánc, hanem egy életérzés – vallja Pirner Alma. A bemutató során mindenki számára világossá válhat, hogy ez a mozgásforma egyrészt kifejezetten nőies, másrészt remekül karbantartja a testet, sőt a kitartó edzés nőies, izmos, hajlékony formákat eredményez. Ugyanakkor egyik legnagyobb előnye az izmosodó testtel párhuzamosan izmosodó önbizalom. Aki elméletben is szeretne nőiességében megerősödni, egy pohár pezsgő mellett meghallgathatja Alma előadását Női szerepek összehangolása a mindennapokban címmel. A záró táncos aktivitás pedig „Testtudat növelés az egzotikus táncon keresztül”. A Zumba Masterclass levezénylői Mezei Eszter és Fort Alexandra.

A rendezvény végén kisorsolnak egy 4 főre szóló szaunaest jegyet, az Oxygen Wellness újpesti központjába.

Időpont: május 26.

További információ: www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.