Légy igazi nő az Oxygen-ben!

2012.05.14. 10:14 Módosítva: 2012.05.14. 15:13
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Van-e nő, aki ne szeretne tudatos, izgalmas, formás és csábító lenni? Az Oxygen Wellness-ben mindez gyakorlati és elméleti formában is tanulható. Május 26-án Pirner Alma várja a hölgyeket, és a Shape-Oxygen Tavaszi Fest keretében felfedi a „titkait”!

A rúdfitness több, mint sport

A rúdfitness nem csak sport vagy tánc, hanem egy életérzés – vallja Pirner Alma. A bemutató során mindenki számára világossá válhat, hogy ez a mozgásforma egyrészt kifejezetten nőies, másrészt remekül karbantartja a testet, sőt a kitartó edzés nőies, izmos, hajlékony formákat eredményez. Ugyanakkor egyik legnagyobb előnye az izmosodó testtel párhuzamosan izmosodó önbizalom.
Aki szereti a kihívásokat és olyan aktivitást szeretne kipróbálni, ami egyéni, stílusos és minden izmot megmozgat – itt a lehetőség, hogy a műfaj legjelesebb képviselőjétől lesse el a fortélyokat.

Hangoljuk össze a szerepeinket!

Aki elméletben is szeretne nőiességében megerősödni, egy pohár pezsgő mellett meghallgathatja Alma előadását Női szerepek összehangolása a mindennapokban címmel. Tőle egész biztosan van mit tanulni, hiszen Európa leghíresebb egzotikus táncosnője, aki elegáns, érzéki és lélegzetelállító műsoraival a világ minden táját meghódította. Fő stílusjegye a burlesque, nőies és visszafogott elegancia és báj, folyamatosan megújuló műsor repertoárral földön és levegőben egyaránt.
Ugyanakkor igazi nő, társ, háziasszony, aki maga is nap, mint nap tapasztalja azokat a nehézségeket, amelyeket a csillogó sztár és a hétköznapi nő szerepének összecsiszolása jelent. Aki kíváncsi rá, mi van a külcsín mögött, a kötetlen beszélgetés során megismerkedhet Alma „titkaival”.

Testtudat növelés tánccal

Akinek még mindig van kedve a közös mozgáshoz, az esemény záró táncos aktivitására is érdemes energiát tartalékolnia.  Már a cím is izgalmas: Testtudat növelés az egzotikus táncon keresztül. A tánc ugyanis jóval túlmutat egy egyszerű, izzasztó mozgásformán, hiszen a megelevenedő izmok, a magával ragadó hangulat és a női energiák összeadódása igazi felszabadító hatással bír. A Zumba Masterclass levezénylői a műfaj elhivatott művelői, Mezei Eszter és Fort Alexandra.
A rendezvény végén a szerencsések nyerhetnek egy 4 főre szóló szaunaest jegyet az Oxygen Wellness újpesti központjába és kisorsolnak 2 darab hévízi wellness hétvégét is.

További információ: www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.