Mintha a tengerparton sétálnánk….

2012.05.21. 13:04 Módosítva: 2012.06.08. 13:05
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
INDISO, száraz speleo fizioterápiás eljárás allergia és asztma ellen

Néhány év alatt robbanásszerűen megnőtt az allergiás, asztmás és egyéb felső- és alsó légúti megbetegedések száma. A kutatások szerint 2050-re minden második ember aller- giás lesz. Az INDISO Kft. száraz speleo terápiás eljárása nem csak a több ezer légúti megbe- tegedésben szenvedő számára nyújthat meg- oldást, hanem azoknak is, akik sohasem sze- retnének az allergiások, asztmások és légúti betegek táborába tartozni.

A fizioterápiás eljárás lényege, hogy a speci- ális INDISO berendezés és hatóanyag alkalma- zásával mesterségesen lehet előállítani a ter- mészet gyógyító hatását úgy, hogy ez a városi ember számára is elérhető és kényelmes le- gyen. A kutatás azon az évezredes tapasztalaton alapul, hogy a sóbányák levegője enyhíti a köhögést és jótékony hatású különböző légúti betegségek esetén.

A tüdőgyógyász és fül-orr-gégész szakkollé- giumok Magyarországon kiegészítő megoldás- ként támogatják az INDISO kezelést. A fel- mérések alapján a páciensek több, mint 90%-ánál értek el jelentős javulást.

Az előzetes egészségügyi felmérés után, az or- vos kiválasztja az egyén számára legmegfelelőbb terápiát, amely 10 vagy 20 alkalmas kúrá- ból állhat.     
Tapasztalatok támasztják alá, hogy a kezelés jelentősen csökkenti az allergiás tüneteket, a gyulladást, fertőtlenít, elpusztítja a baktériu- mokat és erősíti az immunrendszert. Ennek következtében visszaáll az egészséges állapot, ja- vul a légzésfunkció nő az egyén teljesítőképessége.

A terápia felnőttek esetében alkalmanként 60, míg gyerekeknél 45 percet vesz igénybe. A kezelés ideje alatt a felnőtt páciensek kényelmes fotelek- ben relaxálva, a gyerekek egy játszóház szerűen berendezett helységben lélegzik be a speciális, száraz hatóanyagot, mely azonnal eljut a legkisebb hörgőcskékbe és légjáratokba. Ott feloldódik, magához vonzza a szennyeződéseket, amelyek később a véráram metabolikus folyamatai során távoznak a szervezetből.
A módszer semmilyen kellemetlenséggel nem jár, sőt olyan kellemes érzetet kelt, mintha az ember a tengerpart sós levegőjét szippantaná be....

A tavaszi, szezonális kedvezmény keretében, most 30%-kal olcsóbban veheti igénybe az INDISO Speleo Terápia szolgáltatásait!

Szeretettel várjuk budapesti és vidéki partnereinknél!
INDISO Speleo Központ: Szent János Kórház
1122 Budapest, Diós Árok u. 1-3., 24-es épület
(bejárat a Kútvölgyi Lejtő felől)
Tel.: +36 1 789-8270
Mobil: +36 70 317-6959

www.indiso.eu
info@indiso.eu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.