Tartós smink tetoválással

2012.07.11. 10:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mindazoknak, akik felszabadultan szeretnék élvezni a nyár örömeit, ám a szépségükről sem kívánnak lemondani, nagyszerű megoldást kínál az Oxygen Szépségszalonban elérhető profi sminktetoválás.

Tartós szépség fájdalommentesen

A szépségért ma már nem kell órákat áldoznia egy ápolt nőnek a szűkös idejéből. A Long-Time-Liner® profi sminktetoválással hosszútávon megőrizheti arcának gyönyörű kontúrjait. Néhányan tartanak ettől a megoldástól a köztudatban keringő tévhitek miatt, amelyeket azonban érdemes eloszlatni:

- A profi sminktetoválás szinte fájdalommentes, és ezen állítást maga az eljárás igazolja. Ugyanis a bőr felső rétege, a hám által kifejtett, tűre nehezedő ellenállást érzékelve a Long-Time-Liner® gép mikroprocesszora folyamatosan kontrollálja az orvosi acél tű hámrétegi behatolásának mélységét, biztosítva ezzel a tökéletesen egyenletes végeredményt. Az egyetlen tű a gép által vezérelve csak egy bizonyos felszíni rétegig hatol, ami biztosítja a fájdalommentes, vérzés nélküli munkát és a pigmentanyag egyenletes hámfelszínben történő eloszlását.

- A tartós tetoválás nem jelent végleges sminket, ugyanis az elkészült forma és szín 3-5 év alatt, fokozatosan, átmenetesen kikopik. Tehát nem szükséges egy életre szóló döntést hozni.
- Figyelembe véve a minőségi sminktermékek árát, a tartós tetoválás már egy év alatt behozza az árát, tehát hosszú távon anyagilag is megéri a befektetés.

A legnagyobb nyereség

Az anyagi és a kényelmi szempontokon túl a nők számára a legfontosabb szempont minden bizonnyal az érzés, hogy akár ébredés után, akár a medencéből kilépve, akár egy viharos randevú közben biztosak lehetnek benne, a szépségük kontúrjai változatlanok! A Long-Time-Liner® profi sminktetoválás pedig éppen azt nyújtja, amit ígér: gyönyörű formákat, természetes árnyalatokat, ezáltal esztétikus megjelenést.

A speciális Long-Time-Liner® gép egyik titka a német, precíziós orvosi technológiában rejlik, amely megfelel a legszigorúbb orvosi termékekről szóló előírásoknak is.  Éppen ez különbözteti meg más gépektől, hiszen a készülékek közötti különbség főként az egyenletes, hajszálvékony „vonal – pigmentálási képességben” jelentkezik, mely egy szálazott szemöldöknél, egy szájkontúrnál, vagy éppen szemhéj esetén létfontosságú kérdés, az esztétikus eredmény meghatározó tényezője. A mikroprocesszor beállításai és minősége, a gép „agya” a sminktetoválás legnehezebb műfajánál, az ajaksatírozásnál mutatja meg valódi tudását: a tökéletesen egyenletes és fájdalommentes eredményt.

A Long-Time-Liner® professzionalitásának másik titka az egyedülálló Elite Partner rendszer. Célja, hogy a folyamatos képzés által az adott ország legjobb sminktetováló szakembereiből álló csapatát hozza létre. A terület iránt elhivatott profi sminktetoválók iránytűként szolgálnak a vendégeknek, ahogyan teszi ezt az Oxygen Szépségszalon kozmetikus- és sminktetováló mestere, Lőrik Gyöngyi is.

www.oxygenszepsegszalon.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.