A Vertu bemutatja új kollekcióját

2012.10.09. 15:41 Módosítva: 2012.10.11. 08:48
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Vertu és a kreativitásáról ismert Italia Independent bemutatja egyedülálló, limitált darabszámú mobiltelefon kollekcióját, a Constellation Blue-t.

A Vertu és a kreativitásáról ismert márka, az Italia Independent büszkén mutatja be közös fejlesztésű, egyedülálló mobiltelefon kollekcióját, a Constellation Blue-t. A stílusáról is ismert Italia Independentet a kreatív vállalkozó és üzletember, Lapo Elkann alapította. Elkann és az Italia Independent védjegye, hogy folyamatosan feszegeti a kreativitás határait, és megkérdőjelezi a már létező, bejáratott koncepciókat és formaterveket. Mindkét márka úttörő a saját területén, közös vonásuk az autentikus és innovatív megoldások iránti szenvedély. E közös munka eredménye egy különleges, limitált darabszámú készülék-kollekció, mely az Italia Independent stílusjegyeit viseli magán.

"A Vertu örömmel működött együtt az Italia Independenttel, a márkával, amelynek neve egyet jelent a stílusossággal, az innovációval és a kreativitással. Márkáink ugyanúgy értékként tekintenek a kézművességre és a formatervezésre, amelyet tökéletesen tükröz a Constellation Blue kollekció" - nyilatkozta Perry Oosting, a Vertu elnöke.

A Constellation Blue kollekció két egyedi modellből áll; az egyik készülék a Constellation Quest Blue, mely egy QWERTY billentyűs okostelefon, és mindössze 77 darab készül el belőle, a másik pedig a Constellation Blue, a Vertu érintőképernyős okostelefonja, melyből 777 darabot készítenek. A Constellation Blue kollekcióhoz a Vertu számos olyan új, innovatív anyagot használt fel, melyeket azelőtt soha egyetlen más modelljénél sem alkalmazott. A készülékeket ultra keménységű, csiszolt, PVD borítású kék rozsdamentes acélból, kék karbonszálas anyagból, és kéttónusú kék gumírozott bőrből készítik el, kék fém-zafírkristály gombokkal. A Constellation Blue kollekció minden egyes készülékét egyetlen kézműves mester állítja össze a Vertu angliai központjában.

További információ

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.