Életmód program kedvezményesen!

2012.10.15. 10:09
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
50 százalékos kedvezmény az Oxygen Medical életmód programjának Ezüst csomagjából! Ha a menedzserszűrés során kiderült, hogy életmódváltásra van szüksége, válassza unikális, profi szolgáltatásunkat!

Több, mint szűrés

Aktív, sikeres, felkészült, hatékony – egy menedzsernek szinte mindig, minden téren a maximumot kell nyújtania. Ehhez pedig elengedhetetlen az egészség és az erőnlét. Már tudományosan is bizonyított, hogy a nagy felelősség, az állandó feszültség, a több fronton való helytállás komoly egészségügyi kockázatokkal jár. Ezért fontos, hogy az elfoglalt menedzser kellő időt és energiát szenteljen egészségi, fizikai és mentális állapota rendszeres ellenőrzésére és karbantartására. 
Az Oxygen Medical által végzett – egyetlen nap alatt megoldható - menedzserszűrés több, mint menedzserszűrés. Az átlagos menedzserszűréstől senki nem lesz egészségesebb. Az csupán pillanatnyi képet ad az egészségi állapotról. Képzeljen el egy autószerelőt, aki csak megvizsgálná az autót, megmondaná, hol van hiba, de a kijavításhoz nem adna szolgáltatást, olajszűrőt nem cserélne, a fékeket nem hozná rendbe. Ön  ilyen szerelőt választana az autójának? Az Oxygen Medical menedzserszűrése az az autószerelő, aki minden javítást karbantartást azonnal el is végez, akipontos irányt ad, hogyan vezesse autóját, hogy a következő átnézésnél is lehető legjobb állapotban legyen.

Optimális életmód – maximális hatékonyság

A részletes szűrési eredményekre épülő életmód-programok azt a célt szolgálják, amire a vezetőknek a legnagyobb szükségük van: olyan megvalósítható életformát kínálnak, amellyel a lehető legtöbbet lesznek képesek kihozni önmagukból.

A komplex életmódprogramok tartalmazzák a kezdő felmérést és tanácsadás, és 8 hetes edzőbérletet, az Oxygen Wellness központokba, egy edzéstervet- és betanítást, egy ún. edzőkulcsot, stresszmenedzsmentet, folyamatos telefonos és e-mailes egyeztetési lehetőséget, a teljes kontroll felmérést, értékelést, és további 3 hónapra szóló edzés és életmód tervet. Vagyis profi szakembergárda, impozáns helyszín és minden lehetőség adott céljai megvalósításához.

Év végéig akciósan

Ha eddig halogatta, tegye meg most az első lépést az egészségesebb életmód felé!
Az Oxygen Medical különleges akciójában mindazok, akik számára egy menedzserszűrés során kiderült, hogy egészségük megőrzéséhez, vagy a súlyosabb betegségek elkerüléséhez, esetleg gyógyításához életmódváltásra van szükségük, most féláron vehetik igénybe az életmód programok Ezüst csomagját. (Az ajánlat azokra is vonatkozik, akik nem az Oxygen Medical-ban végeztettek menedzserszűrést.)
Azok a vezetők, akik holnap is szeretnék a maximumot nyújtani, ma tesznek azért, hogy mindez elérhető és megvalósítható legyen!

További információ:

www.oxygenmedical.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.