A kereskedés új dimenziója

2012.11.07. 11:53 Módosítva: 2012.11.12. 14:23
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Magyarországon is elérhető a CityIndex, ahol több mint 12.000 termékkel kereskedhet: angol kereskedési számlával, magyar ügyfélszolgálattal, az elérhető legalacsonyabb kereskedési díjak mellett.

A tőzsde világa sokak számára egy távoli univerzum, ahová kizárólag dúsgazdag öltönyös urak nyernek bebocsátást. Az igazság ezzel szemben az, hogy az online kereskedés jóvoltából bárki részese lehet a pénzpiacok izgalmas világának, és már pár tízezer forint kezdőtőkével megízlelheti a részvény, deviza vagy árupiacokon történő üzletkötés izgalmát.

A CityIndex CFD kereskedési platformján több mint 12,000 termékkel kereskedhet rendkívül kedvező kondíciók mellett.  A kereskedési platformon amerikai, európai, ázsiai részvény CFD-k, tőzsdeindexek, devizák és árutőzsdei termékek, valamint fémek közül választhatja ki az Önt érdeklő piacokat.  A CFD termékek lehetővé teszik, hogy a kereskedő mindenféle megkötés nélkül az árfolyam emelkedését illetve csökkenését is saját hasznára fordítsa.

Nézzünk egy konkrét példát: Amennyiben Ön azt a gondolja, hogy a következő időszakban az Apple árfolyama csökkeni fog, míg a Google esetében árfolyam emelkedést prognosztizál, akkor az Apple részvény CFD-re vonatkozóan eladási megbízást, míg a Google vonatkozásában vételi megbízást adhat. Demószámlával akár meg is vizsgálhatja, milyen eredményre vezetnek elképzelései.

Próbálja ki a CFD kereskedést egy díjmentes CityIndex demószámla segítségével!  http://www.portfolio.hu/city-index/

Miért a CityIndexet válassza?

Magyarország egyik legkedvezőbb díjszabása:

  • 1 pontos index spreadek: Ger30 (DAX), Wall Street(Dow Jones) FTSE (nincs jutalék)
  • S&P 500 0,4 pontos spread
  • 1.2 pontos EURUSD spread (nincs jutalék)
  • Részvény CFD-k 0,1%-os jutaléktól (Részvény CFD esetében a spread megegyezik az adott részvény valós idejű ajánlati könyvében szereplő legjobb vételi és eladási ajánlat közötti különbséggel)

Angol kereskedési számla, magyar ügyfélszolgálat

  • A CityIndex a világ egyik meghatározó CFD kereskedéssel foglalkozó cége, amely Európán kívül jelen van Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában is. A CityIndex működését az angol FSA szabályozza.
  • A CityIndexes értékpapírszámlákat Angliában vezetik, így az innen kezdeményezett pénzmozgásokra nem vonatkozik a 2014-től bevezetendő pénzügyi tranzakciós adó.
  • Euróban, dollárban vagy fontban vezetett értékpapírszámla.
  • Online számlanyitás már 100 eurótól.

Díjmentes kereskedési oktatás

  • Érdekli a kereskedés, de nem tudja hogy vágjon bele? Díjmentes szemináriumainkon és online előadásainkon megtanítjuk Önnek a kereskedés fortélyait.
  • Díjmentes személyes konzultáció akár Skype-on keresztül
  • Kereskedési és day trade ötletek a TraderSzobában

Próbálja ki a CFD kereskedést egy díjmentes CityIndex demószámla segítségével.

http://www.portfolio.hu/city-index/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.