Szépség, fiatalság, siker – egy helyen!

2012.11.15. 13:04 Módosítva: 2012.11.15. 14:27
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Oxygen Medical-ban kedvezményesen fiatalodhat, szépülhet! Bőrfiatalítástól a fogászati eljárásokig szépészeti kezelések széles palettája várja a vendégeket – az év végéig akciókkal, ajándékokkal.

Szépüljön most kedvezményesen!

Bőrgyógyászat, kozmetológia

- A kor mindenkin nyomot hagy, és ezzel nap, mint nap szembesülhetünk a tükörben. De ebbe korántsem kell belenyugodnunk! A lézeres arcfiatalítás, az érelváltozások és pigmentfoltok kezelése ma már egyetlen kezelés alatt megoldható. A lézer és a rádiófrekvencia egyesítéséből megalkotott ELOS technológiával elérhető a ráncsimítás, a rugalmasság fokozása és a pigmentfoltok elhalványítása. Az eredmény pedig az újra teljes szépségében ragyogó bőr.

- A sima bőrért ma már nem kell naponta a borotválással vesződni. Az ELOS technológiának köszönhetően a lézeres szőrtelenítés során célzottabban és négyszer hatékonyabban roncsolódnak a szőrtüszők. A többi eljárással szemben az a megoldás egyaránt alkalmazható világosabb szőrszálaknál és sötétebb bőrnél is, és a tartós simaság a partnert is elvarázsolja.

- A fiatalság elixírje már az orvostudomány kezében van, csupán élni kell a lehetőséggel. Ha csak egy kis szépséghibánk van (anyajegy vagy más bőrnövedék), azt akár egy helyben végzett beavatkozással eltávolíttathatjuk. Ugyanígy elérhetőek a szépség szolgálatába állított botox- vagy hyarulonsav-injekciók, illetve az ajakfeltöltés is, amely eljárások rövid idő alatt képesek éveket fiatalítani.

AJÁNDÉK!

Akár ezen kezelések mellett dönt, akár a dermarolleres vagy mezoterápiás bőrfiatalítást választja, mindegyik kezelésünk mellé meglepjük egy alkalommal smink és bőrápolási tanácsadással és ajándék krémmintával, amelyet az Oxygen kozmetikai szalonjábana Babor termékek referencia szalonjában vehet igénybe.

Fogászat, mosolytervezés

- Tapasztalta már, hogy egy csodás mosollyal bárkit le tud venni a lábáról? Még nem? Itt az ideje, hogy kipróbálja a plazmalámpás fogfehérítést és a mosolytervezést. A hagyományos fehérítő lámpákhoz képest a plazmalámpánál a fényforrás távol van a fogaktól, így annak melegítő hatása még véletlenül sem égetheti az ínyt, a nyálkahártyát. Vagyis egyetlen óra alatt, fájdalommenetesen érheti el az egyenletes, hófehér fogsort. Arra is van megoldás, ha igazán vonzó mosolyra vágyik. A mosolytervezés során készült fényképek segítségével a szakorvos egy számítógépes programmal modellezi, milyen típusú mosoly állna Önnek a legjobban. Ebből az eredményből kiindulva később professzionális eljárások alkalmazásával helyrehozhatók az öröklött vagy szerzett fogsorhibák, elérhető a vágyott tökéletes fogsor és Ön elindulhat a sikerek útján.

AKCIÓ!

Ha most végeztet fogfehérítést vagy ultrahangos fogkő-eltávolítást, alkalmanként 2000 Ft kedvezményt kap. Ha pedig esztétikus tömésre, koronára, fogpótlásra vagy héjkerámiára van szüksége, foganként jár Önnek a 2000 Ft kedvezmény. Amennyiben a felsorolt kezelések közül többet is elvégeztet, a kedvezmények összevonhatóak!

www.oxygenmedical.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.