Gyerekvilág Élményhétvége – A családi játék és kalandtúra Budapest szívében

2012.11.16. 10:46 Módosítva: 2012.11.16. 15:58
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Kihagyhatatlan programok, izgalmas előadások, praktikus tanácsok és közel 200 kiállító újdonságai és karácsonyi akciói várják a látogatókat november 16-18. között a Budapest Arénában.

Kiemelt programjaink a kalandokat és élményeket biztosító beltéri Sípályánk és Kalandparkunk, a környezettudatos szemléletre nevelő Ökojátszóház, de lesz gyerek színielőadás, valódi konzolerdő, kreatív hobbifoglalkozások, arcfestés, a legismertebb játékgyártók játszóházai és gyermekmegőrző is. Aki szeretné összekötni a kellemeset a hasznossal, azt fogászati szűrés és számos orvosi tanácsadás is várja a helyszínen.

Testvérrendezvényünkön, a Babamama Expón a tudatos családtervezés, egészséges táplálkozás, egészségmegőrzés és a várandósság teljes időszakát felölelő szakértői tanácsadás mellett foglalkozunk a kismamadivattal, és segítünk eligazodni a változó életszakasszal járó munkaerő piaci változásokban is. A legkisebbeket szolgáló lakberendezési szakértők azt mutatják meg, hogyan lehet pár egyszerű fogással a babaszobát a fejlődő gyermek igényeihez igazítani, és akár kisiskolás korig praktikusan és kényelmesen használni. A rendezvény főtámogatója, A rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék, az otthonteremtés családra szabott megoldásainak tervezésében segít.

Regisztráljon a www.gyerekvilagelmenyhetvege.hu oldalon, hogy rész vehessen az esemény nyereményjátékán, ahol értékes nyeremények, többek között egy családi utazás is gazdára talál!

Időpont: 2012. november 16-17-18.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

1143 Budapest, Stefánia út 2.

Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig

http://www.gyerekvilagelmenyhetvege.hu/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.