2012.11.23. 14:05 Módosítva: 2012.11.23. 17:19
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Prónay névről sokaknak elsőre Prónay Pál neve ugrik be, de egyre többen ismerik az egykor a Prónay család egy másik ágához tartozó alsópetényi Prónay-kastélyt, mint exkluzív rendezvényhelyszínt.

Magyarország egy kis szeglete, Nógrád megye egy mesebeli faluja, ahol mondhatnánk, hogy még a madár sem jár, a Prónay-kastély megnyitása óta egyre népszerűbb azok körében, akik Budapesthez közel, elvonultan, békebeli idők hangulatát idéző falak között szeretnék megtartani vállalati, családi rendezvényeiket. Az Europa Nostra-díjra jelölt, Podmaniczky-díjjal jutalmazott kastély életre kelt, a privát és céges összejöveteleken kívül Nyugat-Nógrád kulturális életét is fellendíti.

Az adventi időszakban a kastély céges rendezvényeknek ad otthont, melyek méltó megünneplését egyedileg összeállított ünnepi menükínálat, számos programlehetőség, nyugodt és meghitt hangulat biztosítja. A barokk kor eleganciáját sugárzó Nagykastély főúri rendezvénytermei és korhűen berendezett szalonjai elegáns környezetet biztosít az évértékeléshez, üzleti találkozóhoz és az azt követő karácsonyi díszvacsorához. Egy jól sikerült, igényes rendezvény egy cég megítéléséhez is hozzájárul, hiszen a maradandó élményekkel gazdagodó vendégek örömmel adják tovább jó tapasztalataikat.

A jövő évi esküvői szezon közeledtével a pároknak esküvőhelyszínt kell választani. A kastély otthont adhat élete legfontosabb eseményeinek, hiszen változatos és varázslatos helyszíneivel több, mint exkluzív esküvői helyszín. A kastély kizárólagos használata esküvője teljes időtartamára, szabadtéri esketés a Prónay-kastély dísztavának kis szigetén, fotózás a természetben, esküvői vacsora és lakodalom a kastély parkjában, korhű rendezvénytermeiben, káprázatos tűzijáték, álomszép nászutas lakosztály az ifjú párnak.

A rendezvények éjszakába nyúlnak, ezért a helyszín mellett szállást és wellness szolgáltatást is biztosítunk a vendégeknek. Harmóniában a történelmi épületekkel, modern Vendégház és Fürdőház épült, melyek igazi felüdülést nyújtanak a XVIII. századi környezetben. A Kiskastély előkelő lakosztályai eredeti funkciójuknak megfelelően reprezentatív szálláshelyként éledtek fel, a kastély büszke arra, hogy szeptembertől Magyarország harmadik Herend lakosztályának ad otthont.

A kastély saját rendezvényszervező csapata garantálja a rendezvények tökéletes megvalósulását.

Prónay-kastély

2617 Alsópetény, Petőfi Sándor u. 52.

sales@pronaykastely.hu

www.pronaykastely.hu

+36 20 624 0619

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.