ZENE, EXTÁZIS, TEKERÉS - SZERETJÜK!

2012.11.26. 13:33 Módosítva: 2012.11.26. 14:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Spinning® Program nem más, mint a világ legnépszerűbb teremkerékpáros edzésmódszere. Rajongói most egészen különleges tekeréseken vehetnek részt az Oxygen Wellness Központokban.

Húsz éve indult hódító útjára Amerikában, és tíz éve Magyarországon is jelen van a Spinning®,amely hihetetlenül gyorsan az egyik legnépszerűbb mozgásforma lett az edzőtermekben.  Sikerének titka: egyszerű és nagyszerű! Az egyik legkiválóbb állóképességi és súlycsökkentő edzésmódszer, amelyet kortól és fittségi szinttől függetlenül bárki űzhet. A Spinner® kerékpáron található ellenállás gomb segítségével mindenki saját tempójában és erőnléte szerint teker, miközben a csoportos edzés motiváló hangulata és a különleges zene magával ragad, a stressz és a feszültség pedig a kövér izzadtságcseppekkel együtt távozik.

A Spinnig® Program hazai fellegváraként ismert Oxygen Wellness 3 teremben várja a Spinning® rajongókat, a Spinner® bringák Porschéinek számító NXT kerékpárokkal, hazai és nemzetközi prezenterek, valamint Spinning® mesteroktatók óráin.

A szokásos napi órákon túl hétről hétre exkluzív tekerésekre is sor kerül, ahol különleges zenei összeállításokra szárnyalhat szabadon a fantázia, miközben a ritmusos mozgás teljes extázisba repíti az embert.

KÖVETKEZŐ PROGRAMOK:

Hannibal Ride: 2012. 11. 30., Oxygen Naphegy

Csajok a csúcson: 2012. 12. 01., Oxygen Újpest

Spinning® & Jóga: 2012. decembertől minden kedd és csütörtök 19:40-tőlOxygen Fáyban

SPINNING® MATRIX: 2013. január, Oxygen Fáy

www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.