Szabolcs
20 °C
35 °C

Roger Waters visszatér Európába különleges mesterművével, A Fallal

2013.03.07. 13:12
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
2013. augusztus 25-én a Puskás Ferenc Stadionban az utolsó lehetőség, hogy A Falat láthassuk, most, a világ legnagyobb színpadán!

"A valaha volt legjobb show. És pont."- New York Post

"A Fal előadása hibátlan. Mindenkinek látnia kellene mielőtt meghal."

- Philadelphia Inquirer

"A mű még erőteljesebb, mint amikor készült."- The Independent

"A Fal a méret és az ambíció diadala... a rock csúcsa."- The Times, London

"Az biztos, hogy óriási élményt kapsz a pénzedért."- The Telegraph

"A Fal a legtökéletesebb mű amit valaha láttam, szemmeresztő, elgondolkodtatóan provokatív animációival és képi megoldásaival."

- London Evening Standard

"Képtelenség nem a show élményének hatása alá kerülni." - The Guardian

Roger Waters, a Pink Floyd társ-alapítója és fő dalszerzője bejelentette, hogy a történelmet író produkciójával, A Fallal visszatér 2013-ban Európába. Az elidegenedésről és az átalakulásról szóló mesterművét teljes egészében adják elő, zenekari kísérettel és csúcstechnológiájú produkcióval. A Falat eddig 192 alkalommal adták elő a világon, több mint 3,3 millió rajongó láthatta, és ezzel a rocktörténet legsikeresebb művévé vált.

A 2013-as turné 18 stadion előadást foglal magában, olyan ikonikus helyeken, mint a római vagy a berlini Olimpiai Stadion, az Amsterdam Arena és két Telenor Arena előadás Oslóban.  Óriási megtiszteltetés, hogy Budapest is része lehet ennek a szűk elitnek, így a magyar rajongóknak nem kell külföldre utazniuk, hogy láthassák a világ legmonumentálisabb előadását!

A turnéról további részletek a www.RogerWaters.com oldalon.

Roger Waters újratervezte és méretezte az előadást ezekre az óriási stadionokra, hogy A Fal élményét még közelebb tudja vinni a nézőkhöz, egyedülálló eseménnyé téve azt számukra.

"Nagyon örülök, hogy újra előadhatom A Falat Európában. Óriási élmény lesz mindannyiunknak. Újraalkottam a showt ezekre a hatalmas stadionokra, és igazán jó lett az eredmény. Még mozgalmasabb, drámaibb és izgalmasabb mint az aréna előadások voltak. Újragondoltam az egész dolgot. Ez a grandiózus méretű stadion show 40 éve még nem jöhetett volna létre. Nem tudtuk volna így megtölteni a helyet érzelmileg, zeneileg és előadásmódilag. De a technika fejlődött. Most már meg tudjuk tenni." - nyilatkozta Roger Waters

A Fal legendás előadásának első újragondolása 2010-ben volt, amikor felhasználva a modern technikai és speciális effekt lehetőségeket színpadra állították, és számtalan teltházas aréna előadást produkáltak a világban. A Fal egyike a zenetörténet és a mélyebb popkultúra legjobban befolyásoló albumainak, zenerajongók generációinak adva maradandó élményt.

2010 előtt A Fal előadása túlságosan nagyszabású volt ahhoz, hogy igazi turnéban tudjanak gondolkodni vele kapcsolatban, de az új arénák és a technikai fejlődés megoldotta ezt a dilemmát. Roger Waters felújította az előadást, nem csupán külsőleg, de érzésre is, megtartva a meghökkentő színházi extravaganciáját, ami A Falat olyan legendássá tette, és ezzel újabb generációknak adott inspirációt a lélegzetelállító vizuális- és audio élménnyel. A Fal 1980-as, eredeti előadása mindösszesen 29 alkalommal volt látható a Pink Floyd amerikai turnéján, valamint egyszer Berlinben, 1990-ben, a berlini fal lebontásának ünnepén.

A budapesti előadásra jegyeket a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül lehet vásárolni.

További info:www.livenation.hu, www.RogerWaters.com, www.ticketpro.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.