Sztárfellépők online koncertekkel

2013.06.25. 11:07 Módosítva: 2013.06.26. 10:19
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Négy kontinensről érkeznek zenekarok és énekesek a soproni fesztiválra, amelyről a Telekom élőben közvetíti a koncerteket

A Telekom Nagyszínpadon a hazai és nemzetközi zenei szcéna nagyágyúi lépnek fel. A VOLT Ákos “ 2084” turnéjának egyik fontos állomása, rajta kívül itt lesz hallható a Quimby, a Tankcsapda és az Anna & The Barbies. Az izgalmas nemzetközi lista csúcspontjaként fellép a romantikus és melankolikus brit szintipop duó, a Hurts. Itt lesz még a punk rockot játszó Bullet for my Valentine, a kanadai illetőségű Billy Talent, a nu metal nagy legendái közé tartozó Papa Roach, és az elementáris színpadi produkcióiról ismert Thirty Seconds To Mars. Az elektronikus zene kedvelői a Nagyszínpadon találkozhatnak a könnyed, szellemes tánczenét produkáló francia Martin Solveiggel és az electro swing feltalálójának tartott Parov Stelar Banddel, és a hip-hophoz az elektronika felől közelítő Example-lel.

A Nagyszínpad kínálata mellett az elektronikus zenére vágyók is megtalálják a számításukat: a VOLT másik központi helyszínén, a Telekom Teraszon a Bladerunnaz csapata többek között L.A.S.-t, valamint Chris.Su-t és Statikot delegálja, itt lesz Karányi, Zoohacker, a Tesco Disco, a Kollektiva és a Depeche Mode rajongóinak is jut egy egész este. A Terasz napközben a regenerálódás helyszíne lesz, lounge hangulat, ingyenes mobilnet és mobiltöltők várják az előző napi buli után, az aznapi előtt feltöltődni vágyókat.

A fesztivál egyéb újításokkal is jelentkezik a Telekom jóvoltából. Idén először azok is virtuálisan fesztiválozhatnak, akik nem jutottak el a soproni Lővér Kempingbe: a Telekom és a magyar sikersztori, a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését bárki követheti a www.t-mobile.hu oldalon.

A zenei kínálat mellett egyéb izgalmas program is várja a kultúrára éhes fesztiválozókat: a Telekom Robot VOLT Art Műhelyben kortárs képzőművészekkel - ef. Zámbó Istvánnal, Wahorn Andrással, Sinkovics EdÉvel, Soós Nórával, Győri Mártonnal, Magyarósi Évával, Szabó Ottóval és Tóth Mártonnal – alkothatnak közösen a VOLT látogatói. A művészek vezetésével régi mobiltelefonjaikból készül mobilrobot, kinetikus szobor és installáció. Az alkotásokat a fesztiválszezon végén jótékonysági árverésen bocsátja kalapács alá a Telekom.

További információk

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.