Elege van a csökkenő banki kamatokból? Ismerje meg a tőzsde- és devizapiacokat!

2013.06.27. 13:19 Módosítva: 2013.06.27. 15:32
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Szeretne részesedni a tőzsde- és forex piacok extra hozamából, de még nem tudja, hol és hogyan kezdjen hozzá? A Portfolio Tradert azért hoztuk létre, hogy megtanítsuk Önt bánni a pénzzel, és megismerje, hogyan tudja megtakarításait magasabb hozammal kamatoztatni.

A megfelelő pénzügyi alapismeretek megléte mindenki számára alapvető fontosságú, miközben honfitársaink többsége évente kevesebb, mint 60 percet foglakozik pénzügyeivel. Kevesebbet, mint amennyi időt nyakkendő igazítással töltünk.

A nemtörődömségen túl a felnőtt lakosság túlnyomó többsége hiányos ismeretekkel rendelkezik pénzügyi téren, ami sokba kerülhet. A pénzügyi kultúra részét képezi a tőzsdei piacok ismerete is, mint megtakarításaink kamatoztatatásának egyik formája.

Nem az életkörülmények, hanem a döntéseink határozzák meg végzetünket, ami különösen igaz a pénzügyekben, ahol a jó döntés sok pénzt hozhat. Amennyiben Ön mélyíteni szeretné pénzügyi ismereteit, hozza meg a helyes döntést, és látogasson el weboldalunkra!

A Portfolio Trader mellett működő TraderAkadémiát azért hoztuk létre, hogy megtanítsuk Önt arra, hogyan tud profitálni a részvény és devizapiacok árfolyammozgásából.  Megtanulja kezelni a kockázatot, megismeri, hogyan tudja megtakarításait akár 0%-os adóval kamatoztatni.

Megtakarításait akár a részvény, deviza vagy nyersanyagpiacon kamatoztatná, nálunk megtalálja a megfelelő, megbízható online kereskedési platformot, amelyek működését a magyar és az angol tőzsdefelügyelet is ellenőrzi.

Érdekli a tőzsde izgalmas világa, és olvasgatna a témával kapcsolatban? Tőzsdepédiánkban összegyűjtöttünk mindent információt, ami a tőzsdéhez, devizapiacokhoz, kereskedéshez kapcsolódik, így segítségünkkel sikeresen saját kezébe veheti pénzügyei irányítását.

Portfolio Trader - Online befektetési központ, ahol a profit születik

Akár díjmentes személyes konzultáció keretében áttekintjük lehetőségeit a pénzpiacokon.

Elérhetőségünk:

Email: trader@portfolio.hu

Tel.: 1 472 2096

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.