Egészséges és fittség – kellemesen

2013.07.22. 15:52 Módosítva: 2013.07.25. 16:59
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ha szeretné magát elkötelezni az egészséges életmód mellett, itt a remek alkalom! Amennyiben éves bérletet vásárol az Oxygen Wellness újpesti vagy Fáy utcai központjaiba, exkluzív, kétszemélyes wellness-hétvégét kap ajándékba.

Ha valaha is tartott attól, hogy az egészséges, sportos életmód lemondással és kínlódással jár, felejtse el a félelmét! Az Oxygen Wellness Központokban minden elérhető, ami kellemessé, hatékonnyá teheti a magunkra fordított időt és munkát. A három központ mindegyike hatalmas és modern gépparkkal, profi személyi edzőkkel, hangulatos csoportos órákkal, színvonalas gasztrokínálattal, szépségszalonnal rendelkezik. Naphegyen és Újpesten továbbá minden igényt kielégítő, medencével, szaunaparkkal felszerelt wellness-részleg és modern orvosi központ is várja a vendégeket.

Aki tehát nem csak keményen szeretne edzeni, de kikapcsolódni, relaxálni, szépülni és gyógyulni is vágyik, három olyan exkluzív központot is talál Budapesten, ahol mindezt egy helyen megteheti.

Ajándék az elkötelezetteknek

Az újpesti és a Fáy utcai Oxygen Wellness Központok most különleges ajándékkal is kedveskednek a vendégeiknek. Aki ugyanis augusztusban éves bérletet vásárol a központok egyikébe, egy wellness-hétvégével is gazdagabb lehet.̽

A hétvégét az egri Imola Platán Hotel biztosítja, ahol minden körülmény adott a kellemes kikapcsolódáshoz, a tartalmas időtöltéshez, a szépüléshez és a gasztronómiai kalandokhoz. A superior szobákban eltöltött napok során személyenként egy 50 perces frissítő masszázs és egy 30 perces mini arckezelés is igénybe vehető, valamint a szállodai medence- és szaunavilágon kívül közvetlen átjárásra van lehetőség az egri Termálfürdő területére is. A félpanziós ellátást a hotel étterme biztosítja.

A 2 éjszakás hétvége 2014. március 1-ig, az előre egyeztetett időpontban érvényes, az ünnepi időszakok kivételével.

̽ Az ajánlat az első 10 vásárlónál érvényes, 200.000 Ft-ot meghaladó, egyösszegű vásárlás esetén.

Információk a hotelről:

www.imolaplatan.hu

Információk az akcióról:

www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.