2013.08.22. 10:13 Módosítva: 2013.08.22. 10:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nagy a felbolydulás a felnőttképzésben. Több mint egy éve jelent meg a 150/2012. Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) változásairól, amely meghatározza, hogy mely szakmák maradnak a jegyzékben és mely szakmák kerülnek ki belőle, tehát nem tanulhatjuk őket tovább. A rendelet azért is különösen érdekes a felnőttképzési terület számára, mert meghatározza az egyes szakmák megszerzéséhez szükséges minimum óraszámokat is. A beiratkozások dömpingje azonban most zajlik a legtöbb képzőnél. Hogy miért? Mert a rendelet 8 nap múlva lép hatályba.

 kepgrafika1

Mit jelent ez nekem, mint szakmára vágyó magánszemélynek?

8 napom van arra, hogy beiratkozzak a régi feltételek szerint induló képzésekre, hiszen szeptembertől magasabb óraszámban, és ezért drágábban tudom megszerezni ugyanazt a végzettséget. A Ring Szakképző Iskolában a grafikus képzéstől a szakácson át a pénzügyi- számviteli ügyintézőig bármilyen szakképzettséget megszerezhetek, munkaidőhöz alkalmazkodó időpontokban, a város szívében, a Móricz Zsigmond körtérnél.

Mit jelent ez nekem, mint munkáltatónak?

8 napom van arra, hogy megnézzem, milyen kötelező végzettségek hiányoznak a munkavállalóimnak a munkavégzéshez (többek között a 21/2010. (V. 14.) NFGM rendelet alapján), megállapodjak a Ringroup Oktató Kft. tanácsadójával, és elindítsam a képzést.

Munkáltatóként nem éri meg továbbhalogatni erőforrás hiányra hivatkozva a képzések megrendelését, hiszen a képzések szeptembertől drágulnak és nem érdemes kockáztatnia egy esetleges bírság kiszabását. A Ringroup Oktató Kft. az ország bármely pontján vállalja szakmai képzések teljes körű megszervezését a bolti eladótól a targoncavezetőig.

És miért a Ring?

A Ring Cégcsoport fennállásának több mint 10 éve alatt megtízszerezte beiratkozóinak számát. Ez köszönhető folyamatos technikai fejlesztéseinek: grafikus- és ötvösműhely, elektorműszerész szaktanterem, tankonyha, pincérkabinet, cukrászüzem kialakítása, és széles palettájú oktatási kínálatának: iskolarendszerű képzések, tanfolyamok, nyelvi képzések, vállalati oktatások az ország egész területén, online oktatás, valamint rugalmas tanfolyamszervezésének.

Mi felkészültünk. Vállalati tanfolyamainkat három napos szervezési idővel indítjuk, tanfolyamszervezői gárdánk megkétszereződött, ügyfélszolgálati időnk meghosszabbodott.

Várjuk Önt. Ring Cégcsoport. Hozzád adott érték.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.