Új generációs pénztárgépek – kifejezetten kiskereskedelmi használatra!

2013.08.24. 09:06 Módosítva: 2013.08.24. 11:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

MONTEL online pénztárgépek akciós áron rendelhetők a MONTEL Kft-nél

MONTEL SENTO H: 129.900,- HUF + ÁFA
MONTEL MINI H: 122.00,- HUF + ÁFA

http://www.montel.hu/

Az új jogszabályok alapján 2013. szeptember 1. után csak azokat a pénztárgépeket lehet használni a kereskedelemben és a vendéglátásban, amelyek folyamatos online kapcsolatban állnak a NAV szervereivel. A Montel Kft. célja olyan online pénztárgépek engedélyeztetése, amely teljes mértékben megfelelnek az új szabályozásnak és ezzel együtt a legszélesebb felhasználói igényeknek. A MONTEL Kft. pénztárgépei teljesítik a legmagasabb minőségi elvárásokat és műszaki követelményeket. Az új online pénztárgépek lengyel és magyar vállalkozások szoros együttműködésének eredményei. Az éles gyártói tesztek befejezése után – néhány héten belül – a megrendelői igények kielégítése érdekében megkezdődnek a folyamatos szállítások is.

A MONTEL pénztárgépei 1 év garanciával rendelkeznek és helyszíni beüzemeléssel is megrendelhetőek. Az új rendelet értelmében a pénztárgépek éves felülvizsgálata kötelező lesz, így kiemelkedően fontos az online pénztárgépek megfelelő és szakszerű szervizelése, ezért bárhol is működjön a Montel Kft. által üzembe helyezett pénztárgép, a cég szervizhálózata az ország bármely pontján, 24 órán belül az üzemeltető rendelkezésére áll.

A bevezetési akció kizárólag az első 10.000 db pénztárgép megrendeléséig tart.  A vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy 2013. szeptember 1-után mentesülnek az esetleges NAV büntetés alól, ha online pénztárgépüket már megrendelték, de a forgalmazó azokat még nem szállította le. Ennek érdekében a megrendelések visszaigazolásakor a MONTEL Kft. csatol egy igazolást arról is, amely bizonyítja, hogy ügyfelünknek érvényes online pénztárgép megrendelése van. A 2013. augusztus 31. előtt leadott megrendelések igazolásait a MONTEL Kft. legkésőbb 2013. augusztus 31-ig elektronikus úton meg is küldi ügyfeleinek.

Ügyfélszolgálat: +36 1 414 3066

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.