Okos energia vállalkozásoknak

2013.09.10. 11:14 Módosítva: 2013.09.23. 15:31
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Már közvetlenül a termelőtől is vehetnek villamos energiát a KKV-k. A Redbox kedvező árat és a vállalkozás egyedi fogyasztási szokásaihoz igazodó feltételeket kínál az ország egész területén.

Okos energia közvetlenül a termelőtől kis- és középvállalkozásoknak

A VPP Erőmű Zrt. 2 éve működik a hazai villamosenergia piacon. A magyarországi első Virtuális Erőmű létrehozásával és üzemeltetésével szerepe rövid időn belül kiemelkedővé vált a villamosenergia rendszer stabilitásának fenntartásában. A cégcsoport idén nyáron, Redbox márkanéven, elindította kiskereskedelmi üzletágát is. A Redbox-ról kérdeztük Szalai Gyula értékesítési igazgatót.

Miért éri meg egy vállalkozásnak, hogy Redbox-tól vásároljon villamos energiát?

Mert kedvezőbb feltételekkel jut villamos energiához és közvetítők nélkül, egyenesen a termelővel szerződhet. Az általunk értékesített villamos energiát 100%-ban mi magunk állítjuk elő. Kiserőműveink hatékonyan működnek és termelésünk pontosan a fogyasztási igényekhez igazodik, ezzel biztosítunk árelőnyt Ügyfeleinknek.

Kinek szól a Redbox?

A Redbox teljes ellátás alapú villamosenergia vásárlási lehetőséget kínál kis- és középvállalkozások számára az ország egész területén. Minden esetben a vállalkozás egyedi fogyasztási szokásihoz igazodó, személyre szabott árajánlatot adunk, akár már 20.000KWh éves fogyasztástól.  Ügyfeleink 2 szolgáltatási csomag és több fizetési megoldás közül választhatnak. Nagyon szívesen látunk minden olyan vállalkozást, aki szeretne egy kicsit több törődést, ügyfélközpontú kiszolgálást.

Mivel jár a szolgáltató-váltás?

Munkatársaink az ország minden pontján személyesen állnak rendelkezésre a kért időben és helyen, segítenek a szükséges dokumentumok kitöltésében, akár a teljes ügyintézést átvállalják. Minden Ügyfelünk számára kiemelt ügyfélkapcsolati szolgáltatást kínálunk a későbbiekben is és személyes támogatás nyújtunk energiafelhasználási, ügyintézési, számlázási és egyéb tájékoztatási kérdésekben.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat a www.redbox.hu honlapon.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.