2013.10.10. 14:30 Módosítva: 2013.10.10. 15:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Fapados utazás után itt a Fapados Kölcsön, mely jelenleg a legalacsonyabb THM-mel rendelkező fedezetlen, forint alapú, szabad felhasználású hitel a piacon. A forradalmian új Fapados Kölcsön a low-cost üzleti modell alapján működik: van egy  kedvező árú alapszolgáltatás, melyet különdíj ellenében bővíthetünk különböző kiegészítő elemekkel.

Így tehát a kölcsön teljes díja tőlünk függ.

Magyarországon és szerte a világban egyre elterjedtebb a fapados utazási mód, mivel jelentősen kíméli a pénztárcánkat. Aki tudatosan, körültekintően szervezi meg az utazását, súlyos tízezreket spórolhat. A Cofidis segítségével ez már a hitelezés területén is elérhető, mivel a pénzintézet új terméke a Fapados Kölcsön a diszkont légitársaságokhoz hasonlóan működik. Az alapszolgáltatás fedezi szükségleteinket, extra pénzbe csak a plusz kényelem kerül.

A Fapados kölcsön lehetővé teszi az igénylő számára, hogy ő döntse el, mekkora legyen a hitel teljes díja, vagyis mostantól rajtunk áll, mekkora lesz a törlesztő részlet. Attól függően például, hogy a kölcsönnel kapcsolatban kérünk-e postai értesítést, online utalás helyett csekken szeretnénk befizetni a havi részleteket, azaz, hogy milyen többletszolgáltatásokat igénylünk a hitelünk mellé, a végső díj emelkedhet. Azok viszont, akik tudatosan veszik fel hitelüket, az online ügyintézést és kommunikációt választják, valamint körültekintően járnak el a visszafizetéssel kapcsolatban, a jelenleg elérhető legkedvezőbb, forint alapú, szabad felhasználású kölcsönhöz juthatnak. A Fapados Kölcsön az átlagosnál kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe, nem kívánja meg új bankszámla nyitását vagy adott bankszámlára a jövedelem utalását a szuperalacsony THM eléréséhez.

Nyugat-Európában a banki átutalások aránya a hiteltörlesztés során 80-90 százalék, Magyarországon ez mindössze 30-40 százalék. Az emberek többsége még mindig igényli a személyes ügyfélszolgálatot, a postai csekket, ami lényegesen megdrágítja a hitelezést. Ezeket a plusz költségeket próbálta meg lefaragni a Cofidis azzal, hogy a hitel igénylése teljes mértékben online zajlik, s ezzel már jelentős költségmegtakarítás érhető el. Az ügyfelektől a pénzintézet 3 hónapra visszamenőleg számlakivonatot, valamint egy rövid kérdőív kitöltését kéri, ezekből pedig pontosan látszik, hogy a leendő partner valóban aktív bankszámla használó-e. A hiteligénylést megelőző kis teszt segítség az igénylő számára is, ugyanis ha a leendő ügyfél nem felel meg a Fapados Kölcsön feltételeinek, akkor a Cofidis egyéb, klasszikus termékeit ajánlja fel számára. A pénzitézet tehát jelentősen csökkenteni tudta a Fapados Kölcsön THM-ét azzal, hogy e-mail útján tartja a kapcsolatot a hitelfelvevővel és e-mailben évente egyszer küld számlaegyenlege

* A fenti összehasonlítással kapcsolatban fel kívánjuk hívni a figyelmet arra, hogy az összehasonlítás nem teljes körű: az kizárólag a 2013. szeptember 25. napján a fenti pénzügyi intézmények honlapján fellelhető üzletszabályzatokban (hirdetményekben) és személyi kölcsön kalkulátorokban szereplő pénzügyi kondíciók alapján került elkészítésre, és az egyes kondíciók kizárólag az ott megjelölt, 2013. szeptember 25. napján igényelhető konkrét hiteltermékek vonatkozásában, a megjelölt kölcsönösszegekre és futamidőkre érvényesek. Az egyes pénzügyi intézmények más hiteltermékei, illetve a fenti hiteltermékek más összegei vagy eltérő futamideje eltérő törlesztőrészletet, THM-et vagy teljes visszafizetendő összeget (hitel teljes díját) eredményezhetnek, illetve más időpontban az összehasonlítás eredménye is eltérő lehet. Az összehasonlításban kizárólag a fenti pénzügyi intézmények szabad felhasználású, forint alapú, fedezet nélkül nyújtott, ügyfélbesoroláshoz nem kötött, hitelfedezeti biztosítás nélkül igényelt kölcsöneit vettük figyelembe, és a fenti adatok nem tartalmazzák az esetleges kedvezményes kamatperiódusok nyújtotta kedvezményeket. Az összehasonlítással kapcsolatban fel kívánjuk hívni a figyelmet arra is, hogy az nem tartalmazza a fenti pénzügyi intézmények összes ajánlatát, illetve valamennyi pénzügyi intézmény aktuálisan elérhető ajánlatát. Az összehasonlítás célja csupán az, hogy tájékoztatást adjon a feltüntetett adatokkal kapcsolatban. Mivel ezek az adatok csupán tájékoztató jellegűek, ezért ha valamely, a táblázatban szerepelő hitelterméket szeretne igényelni, kérjük, hogy feltétlenül érdeklődjön az adott pénzügyi intézménynél a pontos pénzügyi és szerződéses feltételekről. A Fapados Kölcsön esetében 1 500 000 Ft hitelösszegnél a teljes visszafizetendő összeg 2 129 340 Ft, a hitel teljes díja 629 340 Ft, 2 000 000 Ft hitelösszegnél a teljes visszafizetendő összeg 2 839 140 Ft, a hitel teljes díja 839 140 Ft.

A Cofidis Magyarországi Fióktelepe alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.

A Fapados kölcsön online előminősítéssel igényelhető a www.fapadoskolcson.hu oldalon.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.