2013.10.21. 10:42 Módosítva: 2013.10.21. 10:43
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Három nyomós érvünk van, hogy miért a BudapestArénában kezdje a novembert. Csak annyit mondunk, hogy Bruno Mars, Nickelback és Andrea Bocelli. Ugye?

Ahogy az már ilyenkor lenni szokott, az év utolsó hónapjaiban ezúttal is a legnagyobb világsztárok lépnek színpadra a BudapestArénában: november elején három olyan névvel találkozhatunk, akiknek rögtön három generáció örülhet. Bár az ominózus listát olvasva az is könnyen előfordulhat, hogy egyszerre több korosztály is kíváncsi lesz a koncertekre.

Egy igazi világsztár karrierje csúcsán: Bruno Mars

A november 7-én fellépő Bruno Mars zenéjére bevallása szerint a Beatles, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince vagy éppen a The Temptations volt hatással, többek közt ezért is mozgathat meg nagy eséllyel több generációt. Nem csoda, hogy a honolului származású énekes szinte pillanatok alatt a sikerlisták élén találta magát: a New York Times által az egyik legsokoldalúbb és legjobb popelőadóként aposztrofált Mars azonnal felismerhető hangja a soultól kezdve az R&B-n át egészen a reggae-ig minden stílusban megbabonáz – nem beszélve zseniálisan fülbemászó slágereiről. Gondoljunk csak a Grenade-re, a When I Was Your Man-re vagy éppen a Locked Out Of Heaven-re, amelyek rövid időn belül a sikerlisták élére repítették. Számtalan díjjal ismerték már el, köztük Az Év Férfi Előadójának járó Grammy-vel, az pedig már csak hab a tortán, hogy jelenleg ő tartja a TOP 10-ben eltöltött leghosszabb idő rekordját a férfi előadók között. Szóval egy biztos: aki jegyet vált az énekes Moonshine Jungle turnéjának budapesti koncertjére, már borítékolhatja is élete egyik legemlékezetesebb koncertélményét.

A fülbemászó rock nagykövete: a Nickelback

A november 8-a napjaink egyik legnépszerűbb rockbandája, a kanadai Nickelback jegyében telik majd, akik először lépnek fel Magyarországon. Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy az 50 millió eladott lemezzel büszkélkedő zenekar dalai szinte a csapból is folynak: első nagy slágerük, a How You Remind Me nagy eséllyel még most is mindenki fülében ott cseng. Ugyanez elmondható a Pókember betétdalaként ismertté vált Hero-ról, vagy éppen az önironikus, épp ezért zseniális Rockstar-ról.

Az újabb sikerek közül a When We Stand Together és a Trying Not To Love You bizonyította, hogy továbbra is érdemes rájuk odafigyelni. Ráadásul jó érzékkel egy olyan turné keretében érkeznek az Arénába, amely a The Hits címet viseli, azaz kifejezetten a legnagyobb sikert aratott dalokra koncentrál. Innentől már adott a felejthetetlen hangulat: csak bírjuk szusszal!

A világ első számú tenorja Budapesten

„Ha Isten tudna énekelni, akkor azt úgy tenné, ahogyan ő” - mondja Celine Dion, ebben az egy mondatban pedig benne van mindaz, ami miatt a világ egyik legismertebb tenorját, az operaszínpadokon és a popzenei porondon egyaránt sikeres Andrea Bocellit szeretjük. A világ ma élő legnagyobb tenorja csak néhány koncertet ad évente, így a magyar közönség kiváltságosnak érezheti magát, hogy 7 év után, november 9-én újra élőben élvezheti a világsztár előadását.

Abban biztosak lehetünk, hogy Bocelli legnagyobb slágere, a Con te partiró – vagy ahogy sokan ismerik: a Time To Say Goodbye – biztosan elhangzik majd, az örök érvényű klasszikusok mellett pedig 14. albumáról, az év elején megjelent Passione-ról is hallhatunk számokat. Az új lemezen, amely gyönyörű szerelmesdalokkal van tele, egyébként olyan hírességek közreműködtek, mint például Jennifer Lopez vagy Nelly Furtado. 20 év világhír, 80 millió eladott album és egy hihetetlenül karizmatikus személyiség: ez a koncert 2013 egyik legjelentősebb zenei eseménye lesz.

www.budapestarena.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.