Felelősen egészségünkért!

2013.10.28. 13:45 Módosítva: 2013.11.04. 10:40
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az ember örök vágya, hogy egészséges, boldog és hosszú életet éljen. A modern orvostudomány vívmányai nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ez lehetővé is váljon. Vajon mindehhez hozzáférünk és élvezzük előnyeit, vagy majd egészségünkért akkor fizetjük a legnagyobb árat, amikor már csaknem késő?

A mindennapok kisebb-nagyobb dolgaiban előrelátóan felelősen döntünk, és ezek alapvetően befolyásolják magunk és szeretteink jelenét, jövőjét. Egészségünkkel sincs ez másképpen. Ha a jelenben törődünk egészségünkkel az kihat a jövőnkre, hiszen nagyon sok betegség megelőzhető, vagy ha idejében felismerik, korai fázisában gyógyítható, kezelhető.

Az egészségtudatos életmód mellett érdemes tehát orvoshoz fordulnunk nemcsak betegségeinkkel, hanem minden apró egészségi panasszal vagy megelőzési szándékkal. Ezt teszi lehetővé a Medicover egészségbiztosítása, amelyik egy különleges biztosítás. Általában egy biztosítást - például egy lakásbiztosítást - tipikusan ritkán előforduló esetekben használunk. A Medicover egészségbiztosítása nem ilyen, mivel nemcsak akkor mehetünk orvoshoz, amikor már megbetegedtünk, hanem minden egészségi panas­szal és részben megelőzési cél­lal is.

Az egyének és családok különféle igények szerint kialakított fix díjfizetésű csomagok közül választhatnak. Azoknak, akik teljes körű járó-beteg ellátást szeretnének a Medicover Spring egészségbiztosítás csomagjait ajánljuk, amelyek korlátlan számú hozzáférést nyújtanak az adott szakágakhoz, a prevenciós és ambuláns vizsgálatoktól a laboron és képalkotó diagnosztikán keresztül a műtéti és kórházi ellátásokig.

A Medicover Family-vel 2 szülő és 2 gyermek együtt biztosítható és kedvezményes áron a további gyerekek is bevonhatók a csomagba. Ennek a Medicover-cso­magnak vannak korlátlan számban igénybe vehető elemei, más szolgáltatásokra ugyanakkor a család egészére vo­natkozó limitek érvényesek. Ez azt jelenti, hogy a családból az veheti igénybe a szolgáltatá­sokat, akinek szüksége van rá.

A Medicovernél nincsen várólista, az ügyfelek gyorsan kapnak időpontot, és az orvosra sem kell várakozniuk. A színvonalas szolgáltatásokat országosan vehetik igénybe és a modern, jól felszerelt klinikákon ingyenes ügyfélparkoló várja őket. Mindezeken túl a nap 24 órájában mindig tudnak egészségügyi segítséget, tanácsot kapni.

Az egészségünkért mi magunk is felelősek vagyunk. Lépjen be a Medicover világába, hogy a modern orvostudomány segítségével egészséges, boldog és hosszú életet élhessen szeretteivel!

Medicover – életünk az egészség

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.