Bármennyi élmény belefér

2013.10.31. 16:19 Módosítva: 2013.10.31. 18:26
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A korlátlan telefonálást biztosító előfizetések a családi büdzsét is segítenek kordában tartani

Az ügyfelek igényeit szem előtt tartva a Telekom új, belföldön, illetve hálózaton belül korlátlan telefonálást és SMS küldést biztosító lakossági mobil-díjcsomagokat vezetett be, amit 4G mobilinternet elérés és pazar készülékkínálat egészít ki. A Next díjcsomagokkal sok millió ember érheti el egymást belföldön szinte bárhol, bármikor, fix havidíjért.

Tervezhetőbbé válnak a családok havi kiadásai a belföldön korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosító mobiltelefon előfizetésekkel. Mindezt már tízezer forint körüli fix havi költségen biztosítják - készülék nélkül, hűségidővel -, ráadásul a csomagban még egy átlagos mobilinternet-felhasználó igényeit kielégítő adatmennyiség is benne foglaltatik, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi kommunikációt. Ha pedig hálózaton belül szeretnénk korlátlanul telefonálni, mert legtöbb hozzátartozónk és barátunk szintén Telekom ügyfél, még ennél is alacsonyabb a havi díj. Mindez nem csupán azért fontos, mert közelebb hozza egymáshoz az embereket, hanem azért is, mert egyre több családnak kell ügyelnie a kiadások kordában tartására. Mindeközben viszont az olyan új kommunikációs csatornák használata, mint a közösségi oldalak vagy az e-mail, a korábbinál is fontosabb szerepet kapott például az álláskeresésben vagy éppen a gyerekek tanáraival való kapcsolattartásban.

A Next díjcsomagok révén Magyarországon sok millió ember érheti el egymást belföldön szinte bárhol, bármikor, fix havi díjért. A Telekom hálózatmodernizációjának köszönhetően ma már a lakosság közel 40 százaléka számára elérhető a 4G szolgáltatás (kültéren), a későbbiekben pedig a lakosság egyre nagyobb része élvezheti a szolgáltatás előnyeit.

A Telekom Next S díjcsomagja készülékvásárlás nélkül már 6490 Ft-ért elérhető, a Next M pedig 10990 Ft-os havidíjért. Az előfizetések korlátlan hálózaton belüli, illetve belföldi alapdíjas beszélgetést és SMS-küldést tesznek lehetővé, valamint 500 MB-ig – 4G hálózaton is felhasználható – mobilinternet adatmennyiséget. A vezetékes előfizetéssel és arany vagy platina kedvezménnyel rendelkező ügyfelek Next Aranytárskártya előfizetéssel szintén igénybe vehetik a csomagokat, jelentősen kedvezőbb havi díjjal. A Next díjcsomagokkal kedvező feltételek mellett megvásárolható számos 4G-képes okostelefon.

A Next akciós ajánlat december 31-ig vehető igénybe. Részletes tájékoztatás a Next díjcsomagokról és a kapcsolódó kivételes készülékajánlatokról a

www.telekom.hu

weboldalon, valamint a Telekom üzletekben érhető el.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.