Mit üzen a Wall Street farkasa?

2014.01.31. 16:19
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Wall Street farkasa című film kevés, tőzsdével foglakozó momentumainak egyike volt, mikor Mark Hanna (Matthew McConaughey) vezető bróker felnyitja az ifjú Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) szemét.

A rutinos bróker szerint az, hogy a kereskedő, vagy bárki más előre látja az árfolyamok mozgását, csillagpor. Igazából senki sem látja a jövőt. A bróker szempontjából csupán az lényeges, hogy minél több jutalékot hámozzon le az ügyfélről.

Fel kell ismerni, hogy nálunk nagyobb odaadással senki sem fogja kezelni pénzügyeinket, így a legjobb, amit tehetünk, hogy felvértezzük magunkat a szükséges pénzügyi intelligenciával, és saját kézbe vesszük pénzügyeink irányítását.

A Portfolio Trader Akadémia új oktatási tematikája nagyban hozzájárul, hogy Ön minél hamarabb rálépjen a sikerre vezető útra, és képes legyen önállóan minél több tőzsdei hullámot eredményesen meglovagolni.

Díjmentes, hónapról hónapra ismétlődő, 4 lépcsős előadásunkon az alapoktól indulva, a hatékony stratégiáig jutunk.

A szemináriumsorozat tematikája:

Kereskedéséhez ajánljuk a Portfolio Trader kereskedési szolgáltatásait, ahol a legjobb kereskedési platformokon a lehető legkedvezőbb kondíciókkal kereskedhet a magyar és nemzetközi részvénypiacokon, devizákkal, árutőzsdei termékekkel.

Magyar tőzsde – Portfolio Online Tőzsde

Deviza – AlfaTrader

Világpiac – City Index

Portfolio Trader – Online kereskedési központ, ahol mindent megtalál, ami a tőzsdézéshez, befektetésekhez kapcsolódik.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.