Pályázzon, és tegye ismertté vállalkozását!

2014.02.14. 14:50 Módosítva: 2014.02.14. 14:59
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A magyar vállalkozások energiatudatossága egyelőre elmarad a nyugat-európai versenytársaikétól. Ez energetikai szempontból nagyobb energiafelhasználást, míg gazdasági szempontból magasabb költségeket és csökkenő versenyképességet jelent. Annak érdekében, hogy ez a helyzet megváltozzon, az MVM Partner ZRt. újszerű pályázatot hirdetett a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A cél: megtalálni, bemutatni és elterjeszteni a legjobb, leghatékonyabb energiatudatos megoldásokat. Aki szeretné bemutatni az elért eredményeket, néhány egyszerű sablon kitöltésével részt vehet az MVM Partner ZRt. pályázatán, és akár országos ismertségre is szert tehet.

Az MVM Partner célja, hogy olyan vállalkozásokat mutasson be a nagyközönségnek, amelyek már tettek valamit energiafelhasználásuk csökkentése érdekében. A beruházás mérete, költsége a pályázatok elbírálása során nem kizárólagos szempont. A pályázat minden olyan vállalkozás számára nyitott, amely energiahatékonysági intézkedést vezetett be. Akár energiatakarékos fényforrást használ az irodában hagyományosak helyett, akár napelemet telepített vagy korszerű nyílászárókat épített be, jelentkezhet! A pályázat azon cégek számára is nyitva áll, amelyek hőkamerás állapotfelmérést vagy éppen energetikai auditot végeztettek.

Nincs szükség bonyolult adatlapok kitöltésére és hosszadalmas adminisztrációra, pályázni egyszerűen és gyorsan az energiatudatossag.mvmp.hu oldalon lehet.

A legjobb pályázatokat mikro-, kis- és középvállalati kategóriában külön díjazzák, és mindhárom csoport első, második és harmadik helyezettje egy évig használhatja a helyezése szerinti arany, ezüst vagy bronz logót marketing megjelenéseiben, kommunikációjában, online és offline felületeken egyaránt, kifejezve ezzel azt, hogy a nyertes vállalkozások energiatudatos törekvései révén példaképként állíthatók minden vállalkozás számára.

A Pályázati Felhívás, valamint a pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható az energiatudatossag.mvmp.hu oldalon, ahol sablonként használható mintapályázat is letölthető.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.