Ivó, Milán
EUR 384,58 Ft
USD 362,94 Ft
5 °C
26 °C
2014.03.27. 11:37 Módosítva: 2014.03.27. 15:40
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nyerj osztálykirándulást! Sümeg, középkor, élmény és izgalom: kedves, történelemkedvelő fiatalok, a Szabad Föld játékával kétnapos osztálykirándulást és egyéb értékes ajándékokat nyerhettek. A 70 éves Szabad Föld kétnapos kirándulást kínál a legügyesebb, legrátermettebb, legkitartóbb általános iskolai osztály számára. A pályázat további díjazott osztályai a tatabányai kalandparkba, a Csodák Palotájába és az Operett Színházba nyerhetnek belépőt.

Büszkén lépdelő harci mének, titkokat rejtő ősi várfalak, dárdavetés, kardcsörtetés, na és pihenésképpen egy valódi lakoma: fiúk, lányok, legyetek ti is aktívrészesei az időutazásnak.

A 70 éves Szabad Föld az ország egyik gyöngyszemére, a csodálatos fekvésű sümegi várba visz el benneteket, ahol mindent megtudhattok a középkori életről, a lovagi tornákról, a konyhaművészetről, a várost elpusztító török ostromról.

A 70 éves Szabad Föld egy izgalmas, veszélyes, kegyetlen, mégis varázslatoskorba kalauzolja el azokat a fiatalokat, akik pályázati anyagukkal a leginkább el tudják kápráztatni a neves szakemberekből álló zsűrit.

Pályázati feltételek a http://ok.szfo.hu oldalon. Regisztráció: 2014. április 1. és 15. között.

Lelkes bajvívójelöltek, lehengerlő szépségű udvarhölgyek, és persze szigorú, de a gyerekekért mindenre hajlandó tanárok: jelentkezzetek!

De osztály, vigyázz, mert ez tényleg felejthetetlen élmény lesz!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.