Bérletakció az Oxygen-ben!

2014.06.02. 15:00 Módosítva: 2014.06.02. 16:11
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Tervezz hosszútávra az Oxygen Wellness-szel! Ha most 180 napos bérletet váltasz az újpesti vagy a Fáy utcai központba, akár hetekkel tovább járhatsz edzeni és egy meglepetésre is számíthatsz.

Eleged van a gyengeségből, a zsírpárnákból és narancsbőrből? Profin szeretnél életmódot váltani? Kipróbálnád Budapest egyedülálló életmódközpontjait? Itt az alkalom: az újpesti és a Fáy utca Oxygen Wellness Központok 180 napos bérletakciójával most többet kapsz!

Kúra helyett változtass az életmódodon!

Egyre többen tudják, hogy a fogyókúrák helyett életmódváltásra van szükség. Hosszú távú eredményt csak az hoz, ha új elvek és étrend szerint, új időbeosztással élünk, hogy a rendszeres mozgás és a pihenés is beleférjen a mindennapokba.

Erre kínálnak remek lehetőséget az Oxygen Wellness Központok!

  • A legmodernebben felszerelt, hatalmas edzőtermek, az Indoor Cycling és a csoportos aerobic órák, a profi személyi edzések alkalmat adnak a változatos, izgalmas edzésekre.
  • Az újpesti wellness részleg medencével és pezsgőfürdővel, a minden igényt kielégítő szaunavilág különleges felöntésekkel és exkluzív szaunaestekkel nyújt lehetőséget a relaxálásra, a napozóterasz pedig egy kis napfürdőzésre csábít.
  • Lazító és romantikus egyéni- és páros masszázsok, testkezelések várják mindazokat, akik fontosnak tartják a testük-szellemük karbantartását.

Válts profin!

Ha most elkötelezed magad az egészség, a fittség és a bomba alak mellett, válaszd a 180 napos bérletet az újpesti vagy a Fáy utcai Oxygen Wellness Központba!

A bérleted most akár több héttel is érvényes lehet és ráadásul az ára tartalmaz egy NIKE baseball sapkát is!

Az akció időtartama: 2014. 05.16.- 06.30.̽

̽ (A bérletek 2014. dec. 31-ig érvényesek. Az akcióban szereplő kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

További információ: www.oxygenwellness.hu

Érdeklődés: salesujpest@oxygenwellness.hu, salesfay@oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.