„Musical Fesztivál az Arénában”

2014.10.27. 10:08
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
„A fellépők között a magyar musical színészek, énekesek kiemelkedő alakjai közül igazi tehetségek szórakoztatják a nagyérdeműt.”

A musical dalok népszerűsége behálózta a világot és amióta e műfajt „jegyzik” egyre többen csatlakoznak a rajongói táborokhoz. Igazi minőségi szórakoztatást ígérnek a szervezők. A fesztivál keretén belül felcsendülnek a musical irodalom legszebb és legismertebb dalai.

A Musical Fesztivál

eseménysorozatelső koncertje kerülbemutatásra a Danubius Musicszervezésében. A fellépők között a magyar musical színészek, énekesek kiemelkedő alakjai közüligazi tehetségek szórakoztatják a nagyérdeműt. A musical dalok népszerűsége behálózta a világot és amióta e műfajt „jegyzik” egyre többen csatlakoznak a rajongói táborokhoz. Igazi minőségi szórakoztatást ígérnek a szervezők. HaMusical Fesztivál , akkor tánc, zene ,szerelem, szenvedély, humor, szomorúság, boldogság ,ritmus, mély érzelmek.....csodálatos színészek- énekesek...akik apró történeteket jelenítenek meg a zene nagyságában. A musical különleges műfaj....elragadja a közönséget , a zene dallamán, szövegén keresztül, felerősíti az érzelmeketés teret ad a fantáziának. Mindenkinek mást jelenet egy dal és mindenki előadásában a zene és a szöveg más köntösben jeleníti meg a mondanivaló. A művészek egyénisége, tehetsége, profizmusa lehengerlő élményt biztosít a publikumnak. A színpadrólérezhető lesz az energia, ami bejárja az egészteret , utat biztosítva a közönség szívéhez. A fesztivál keretén belül felcsendülnek a musical irodalom legszebb és legismertebb dalai.

Fellépők:

Koós Réka - Junior Lyra díjas kiváló színésznő, énekesnő.

Mahó Andrea - eMeRTon és Artisijus díjas színésznő, énekesnő.

Vermes Tímea - A miskolci páholypartiközönség „év színésznője”,

operaénekesnő.

Csengeri Attila - Pécsi Nemzeti Színház Nívódíj és eMeRTon díj tulajdonosa színész/énekes.

Miller Zoltán - ÁLLAMI KITÜNTETETT ( MAGYAR KÖZTÁRSASÁGI EZÜST ÉRDEMKERESZT ) eMeRTon,-Súgó csiga,- Gundel díj, Csináljuk a fesztivál második szériájának győztese színész /énekes.

Nagy Sándor - Súgó Csiga díjas, Soós Imre díjas színész/énekes

Sasvári Sándor- Jászai Mari-, Regionális Príma -,,eMeRton díjas színész énekes.

Gyulai Júlia - Európa bajnok sztepp táncos és koreográfus.

Fekete Kovács Kornél - kétszeri Artisjus díjas, jazz és eMeRTon díjas művész...

Jegyek itt:

http://www.ticketa.hu/esemeny_659291_span-style-background-color-fec632-musical-fesztival-span.html

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.