Már bérelhető a szerverek iPhone-ja

2014.11.07. 12:18 Módosítva: 2014.11.07. 15:41
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Okosszerverekért lelkesedik a világ: appok telepítése néhány kattintással, letisztult, pazar felhasználói felület, könnyű kezelhetőség. Valószínűleg nem ezek az első gondolataink, ha a szerverek jutnak eszünkbe, de ez most megváltozhat: a Magyar Brands díj nyertes Tárhely.Eu kínálatában most elérhetővé váltak azok a bérelhető szerverek, melyek a „hagyományos” vasak stabilitását ötvözik az okostelefonoktól megszokott kényelmes kezelőfelülettel.

A technológiai innovációk meghonosításában mindig is éllovas szolgáltató itt megtekinthető kínálatában mától bérelhetőek azok a QNAP és Synology megoldások, amelyek az elmúlt évben sorra nyerték el a külföldi szakmai és közönségdíjakat. Brazíliától az Egyesült Államokig, Dániától Ausztráliáig, Németországtól Malajziáig a világ minden részén komoly elismeréseket söpörhettek be. Tény ami tény: a szerverpiacra is begyűrűzött az okostrend.

Felhasználóbarát élményszerver

Akár 140-nél is több Instant Applikáció vár arra, hogy élettel töltse meg a puszta vasat. A cége számára fontos alkalmazások telepítése az „App Store”-hoz hasonló, könnyen és egyszerűen kezelhető felületen néhány kattintással, szemet gyönyörködtető környezetben végezhetőek el.

A lehetőségek szinte kimeríthetetlenek: legyen szó akár fájl-, levelező-, dokumentum-, adatmentő-, adatbázis- vagy multimédiaszerverről, vagy sok minden másról, a telepítés szinte gyerekjáték. A legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerek használata (Wordpress, Drupal, Joomla!) is könnyedén elérhető. A munka így valódi élménnyé válik!

Egyszerűbb üzemeltetés akár rendszergazda nélkül

Az okosszerver az otthoni felhasználók, kis- és közepes vállalkozások és a nagyvállalatok számára is egy sor előnyt biztosít. A kisebb cégeknek jelentős költségmegtakarítással kecsegtet, hiszen nincs szükség mély rendszergazdai szakértelemre, ennek köszönhetően nem szükséges külön rendszergazdát fizetni.

„A különböző mobil- és asztali platformokon dolgozó kollégák munkájának összehangolása bizonyos esetekben igazi informatikai rémálom volt. Eddig.” – mondja Kárpáti Zoltán. A Tárhely.Eu Kft. ügyvezetője rámutatott arra, hogy az okosszerverek erre a gyakori problémára is megoldást kínálnak.

„A munkatársak között akkor is folyamatos lesz az adatkommunikáció, ha fizikailag a világ két ellentétes pontján tartózkodnak. Közös vagy privát mappákkal mindenki ahhoz fér hozzá, amihez kell, ráadásul valós időben.” – mutat be egy lehetséges alkalmazási lehetőséget Kárpáti.

A szerverhez díjmentesen elérhető Windows, Linux, Mac alkalmazásokkal, és iOS, illetve Android appok segítségével pillanatok alatt az összes munkatárs valamennyi eszközére beállíthatja a fájlok szinkronizálását, mappák megosztását – így kollégái mindig automatikusan frissülő tartalmakkal dolgozhatnak, és a változtatások is azonnal elérhetővé válnak mindenki számára. De akár meglévő Google Drive, Dropbox vagy Baidu Cloud fiókunkkal is végezhető hibrid szinkronizáció.

Vegye saját kézbe az adatait, felejtse el az adatvédelmi botrányokat

A napjainkban egymást érő privacy botrányok között egyáltalán nem mellékes kérdés az, hogy rá merjük-e bízni személyes adatainkat, vagy az érzékeny céges információkat egy olyan óriásvállalatra, amelyik a személyes adataink értékesítéséből igyekszik pénzt csinálni. Felmérések szerint a legtöbben annak ellenére választják ezeket a szolgáltatásokat, hogy nem teljesen bíznak meg a szolgáltatóban. De úgy vélik: az ott elérhető kényelmes és megbízható szolgáltatásoknak nincs alternatívája.

A Tárhely.Eu által kínált okosszerver csomagok erre az égető problémára is megoldást kínálnak. Adatai a legjobb kezekben lehetnek: az Önében. Az okosszerverek szinte minden felmerülő üzleti és személyes igényre egyszerűen telepíthető appokat kínálnak.

A magyar piac egyik vezető szolgáltatójaként a Tárhely.Eu a szokott, magas minőségű, nagyvállalati igényeket is kielégítő hardware háttérről gondoskodik: folyamatos internetkapcsolat, többszintű, biztosított áramforrás várja a szerverteremben. Ráadásul amennyiben áramszünet vagy váratlan káresemény történik az irodájában, a cég szervertermében adatai továbbra is biztonságban várják Önt.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.