Magyar értékek kapcsolódása - Tiszta vízzel a magyar vízilabdáért

2014.12.05. 13:48 Módosítva: 2014.12.08. 12:45
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Theodora Vízilabda Magyar Kupa. Ennek kapcsán beszélgettünk Balárdi Judittal, a Kékkúti Ásványvíz Zrt, egyben a Theodora márka termékmenedzserével.

Miért éppen a vízilabdára esett a vállalat választása és miért a Magyar Kupa viseli a Theodora márka nevét?

A víz összeköt bennünket, hiszen része mindennapjainknak, és mindannyiunknak fontosa sikeres aktív, sportos, egészséges életmód, amelyhez hozzájárul a megfelelő folyadékpótlás, hogy a maximumot tudjuk nyújtani akár mindennapi teendőinkben, akáraktív sportolás közben.

A kapcsolódás nem véletlen, hiszen nem csak a magyar vízilabda, de az ásványvíz is nagy múltra tekint vissza és értéket képvisel Magyarországon. Mind a Theodora Ásványvíz, mind a Magyar Kupa megszületése az 1900-as évekre nyúlik vissza. Csak érdekességként említeném, hogy az első vízilabda Magyar Kupát 1923-ban rendezték, míg a Theodora ásványvizek palackozása 1907-ben vette kezdetét.

Büszkén mondhatom, hogy mindkét brand bizonyított már az évek során, hiszen ahogy a Theodora márka, amely idén bekerült a Magyar értéktárba is, tehát jó úton halad a Hungarikummá válás felé, a vízilabda sport, illetve a vízilabda Magyar kupa is hosszú és sikeres múltat tudhat maga mögött.

És persze, ahogy régen, úgy napjainkban is szüksége van sportolóinknak a támogatásra, legyen szó a szurkolók rajongásáról vagy a család szeretetéről, vagy egy vállalat támogatásáról.

Az évről évre mind nagyobb népszerűségnek örvendő Theodora Magyar Kupa kiegészítéseként minden évben olyan aktivitásokat szerveznek, mellyel minél inkább bevonják a szurkolókat és nézőket a játékba, ezáltal is közelebb hozva őket a játékosokhoz és magához a sportos aktív életmódhoz. Mi jellemezte az az elmúlt időszakot?

Az elmúlt években részt vehettünk hangpróbán, góllövő versenyen, volt amikor jótékony célra gyűjtöttünk és számos meccs ingyenesen is látogatható volt.

Idén, egy két hónapos nyereményjátékkal hívtuk fel a figyelmet a Theodora Magyar Kupára és igyekeztünk minél több nézőt a lelátókra csábítani. A páros belépőjegyek mellett dedikált vízilabdák is gazdára találtak és a legszerencsésebbek egy különleges vacsorán is részt vehetnek válogatott vízilabdázóink társaságában.

Mi várható az idei döntőn?

Igazi sztárparádé a Theodora Magyar Kupa négyes döntője– az állítás nem túlzás, hiszen az impozáns szentesi uszodában a legjobb férfi és női klubcsapatok, beleértve válogatott játékosok egész sora küzd a trófeáért.

A férfi négyes döntője valódi csemegét ígér! Elég, ha csak azt vesszük, hogy medencébe ugrik a nyári, margitszigeti Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző, férfiválogatott összes tagja. A Theodora Magyar Kupa női négyes döntője hasonlóan színvonalas csatát ígér, hiszen esetükben is igaz a megállapítás: a riói olimpiára fókuszálva válogatott játékosok nagy többsége hazatért külföldről. Már a csoportküzdelmek rávilágítottak arra, hogy mennyire kiegyenlített a küzdelem.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.